Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πότε θα επιστρέψει ο Λαζόπουλος και γιατί καθυστερεί;

Πότε θα επιστρέψει ο Λαζόπουλος και γιατί καθυστερεί;

Έχει σηκώσει τα μανίκια και δουλεύει νυχθημερόν, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει πολύ να σηκώσει αυλαία στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Ναι, το ξέρω ότι πολλοί θα στεναχωρηθούν με τα… μαντάτα που φέρνω, αφού έχουν πιθυμήσει το Λάκη Λαζόπουλο on air… να τα χώσει. Και εδώ που τα λέμε, πάντα υπάρχει πλούσιο υλικό για… χώσιμο by Laki! Ωστόσο, ο Λαζόπουλος έχει προγραμματίσει να ανοίξει ξανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του την τελευταία Τρίτη… του επόμενου μήνα. Ναι, ναι, δυστυχώς καλά διαβάσατε! Ο Λάκης θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου γιατί μέχρι τότε… ορκίζεται!

Όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, ο Λάκης έχει αναλάβει να βγάλει στον αέρα την καινούργια σειρά από τον ALPHA «Ορκιστείτε παρακαλώ», που είναι ριμέικ της σειράς που πρόβαλλε τη δεκαετία του ’80 η ΕΤ2 και βασίζεται στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μανώλη Καραμπατσάκη «Ορκίζομαι να πω την αλήθεια».

Η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας λοιπόν, αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στη σειρά, γνωρίζοντας ότι αφού θα φέρει τη σφραγίδα του Λαζόπουλου, θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. Έτσι ο Λάκης, βλέποντας μάλιστα τις ελληνικές παραγωγές και μυθοπλασίας να μειώνονται συνεχώς, όλο αυτό τον καιρό έχει ρίξει το βάρος του στην προετοιμασία της σειράς. Με τον έως τώρα προγραμματισμό πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα το αργότερο στις αρχές Φεβρουαρίου, καθώς η σειρά πρόκειται να βγει στον αέρα μέσα στο Μάρτιο με Απρίλιο. Έτσι αναγκάζεται να καθυστερήσει το… opening του «Αλ τσαντίρι νιουζ», μέχρι να σιγουρευτεί πως όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Βέβαια, όλο αυτό τον καιρό οι συνεργάτες του συγκεντρώνουν υλικό και είναι σίγουρο πως… τίποτα δεν θα πάει χαμένο! Υπομονή λοιπόν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα που ο Λάκης Λαζόπουλος θα ανοίξει πάλι το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του και θα μας αποζημιώσει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε