Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρεμιέρα για τους "Βασιλιάδες" του MEGA

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 09.01.2012 | 07:53
Πρώτη δημοσίευση: 08.01.2012 | 23:56

Η Μάρθα Καραγιάννη, ο Κώστας Κόκλας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και οι υπόλοιποι συντελεστές, έκαναν ποδαρικό χθες βράδυ, με την ολοκαίνουρια σειρά. BINTEO

Στο πρώτο επεισόδιο, είδαμε τον Μάρκο Βασιλιά να σώζει την Ευγενία Παλαιολόγου που επιχειρεί να αυτοκτονήσει.
Την φιλοξενεί στο σπίτι του και την γνωρίζει στην οικογένειά του, πιστεύοντας πως είναι μια φτωχή γυναίκα.

Ο Αιμίλιος και η Τιτίκα έχουν δεξίωση, περιμένουν την Ευγενία που δεν έρχεται και αρχίζουν να ανησυχούν. Η Ευγενία επιστρέφει, ανακοινώνει στον Αιμίλιο και την Τιτίκα πως είναι άρρωστη και θα ορίσει τον διάδοχό της στην εταιρία. Ο Αιμίλιος χαίρεται νομίζοντας πως θα είναι εκείνος, αλλά η Ευγενία το προτείνει στον Μάρκο, που ξαφνιάζεται και δεν ξέρει τι να κάνει.

Η Χριστίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη όταν η Ευγενία τής προτείνει διευθυντική θέση στην "Ελιά". Η Χριστίνα δέχεται και η Ευγενία τής αναθέτει να πείσει τον Μάρκο να δεχτεί τη θέση του προέδρου. Ο Λεωνίδας και ο Μηνάς συναντιούνται στην αγωνιστική πίστα με τον Αλέξη και τον Σταύρο, κάνουν κόντρες και τσακώνονται. Ο Αλέξης φεύγει για να παραλάβει ένα νέο αγωνιστικό αμάξι στη Γαλλία, όπου και απατάει τη Νεφέλη με άλλες.

Η οικογένεια Βασιλιά οργανώνει ένα πάρτι στην ταβέρνα τους για να συγκεντρώσει κάποια χρήματα και να εξοφλήσουν τον Μαλέα που τους απειλεί με κατάσχεση. Η Νεφέλη γνωρίζει τυχαία τον Λεωνίδα και, τσαντισμένη που ο Αλέξης δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της, δέχεται την πρόσκλησή του για το πάρτι στην ταβέρνα. Ο Αιμίλιος συναντάει τη Λίζα έξω από την εταιρία και γοητεύεται.

Η Σόφη κάνει chat με τον Αλέξη, και από μπέρδεμα η Μαρίνα κάνει chat με τον Σταύρο, που παριστάνει τον Αλέξη. Τον προσκαλούν στο πάρτι στην ταβέρνα. Στο πάρτι στην ταβέρνα συναντιούνται όλοι. 'Οπως και στο σπίτι του Μάρκου όταν η Χριστίνα προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο με κάθε μέσο να δεχτεί την προεδρία. Με τη Γιούλη να παραμονεύει...

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο