Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προσπαθούν να… ψήσουν τον Ηλία Μαμαλάκη

Προσπαθούν να… ψήσουν τον Ηλία Μαμαλάκη

MEGA, ΣΚΑΪ αλλά και ALPHA περιμένουν την απάντηση του chef

Είναι γνωστό πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Γι’ αυτό και τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν βάλει από τώρα κάτω τα προγράμματά τους για την επόμενη σεζόν και προσπαθούν να μαγειρέψουν, μπας και φάνε τηλεθεάσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το… πιάτο είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης. Δύο τηλεοπτικά κανάλια και συγκεκριμένα το MEGA και το ΣΚΑΪ προσπαθούν να… ψήσουν το γνωστό chef προκειμένου να πει το «ναι» και να μπει –όχι στο… φούρνο!- αλλά στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα.

Το κανάλι της Μεσογείων σκοπεύει από την επόμενη σεζόν να εντάξει ένα ριάλιτι παιχνίδι που έχει τον τίτλο «Top Chef». 

Κι από τους ιδανικούς για να αναλάβει ενεργό ρόλο και να κρίνει τους διαγωνιζόμενους μάγειρες είναι ο Μαμαλάκης.

Από την άλλη, το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει πιο… παραδοσιακά προγράμματα, με καθημερινή εκπομπή μαγειρικής την οποία επιθυμούν να παρουσιάζει ο Μαμαλάκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ θέλουν να εντάξουν την εκπομπή πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους, προσφέροντας διαφορετικό πρόγραμμα από τις σειρές των άλλων καναλιών αλλά και σε κόντρα με αυτό του «Κάτι ψήνεται» του ALPHA. Είναι λογικό λοιπόν η απόφαση του Μαμαλάκη να αναμένεται με ενδιαφέρον και από το κανάλι της Κάντζας αφού σίγουρα ο επαγγελματίας chef, αν και εφόσον επιλέξει να πάει ΣΚΑΪ θα βρεθεί απέναντί τους!

Το τι θα αποφασίσει τελικά ο Ηλίας Μαμαλάκης κανείς δεν το γνωρίζει αφού και οι δύο προτάσεις είναι δελεαστικές. Σίγουρα πάντως, την επόμενη σεζόν ο chef θα βρίσκεται ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο, ευχαριστώντας και τους τηλεθεατές και βεβαίως, το κανάλι που θα επιλέξει αλλά δυσαρεστώντας τους ανταγωνιστές τους. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε