Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Προβλήματα με το «Dancing with the stars»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποιος ο ρόλος της Βίκυς Καγιά και της Ευγενίας Μανωλίδου.

Λίγες… Παρασκευές απομένουν πριν το τέλος του X factor αλλά και του Next Top Model, οπότε στον ΑΝΤ1 προετοιμάζονται εντατικά για τα σόου που θα τα αντικαταστήσουν.

Αυτά θα είναι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «Dancing with the stars». Μόνο που ιδιαίτερα στο δεύτερο, η παραγωγή της εκπομπής αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι αναζητούνται εναγωνίως οι stars που θα δεχτούν να συμμετάσχουν και να χορέψουν στο σόου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit πολλοί… λαμπεροί επώνυμοι έχουν αρνηθεί να χορέψουν και ως εκ τούτου τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτονται να αποταθούν είτε σε πιο… θαμπούς επώνυμους, είτε ακόμα και να ματαιώσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή.
Η πρώτη λύση βρήκε εντελώς αρνητικούς τους υψηλά ιστάμενους του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού δεν θέλουν να κάνουν ένα πρόγραμμα «δεύτερης διαλογής», όπως χαρακτηριστικά είπαν.
Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα προέκυψε από την άρνηση της Ευγενίας Μανωλίδου να παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Μανωλίδου βρέθηκε αρκετές φορές με τα στελέχη του καναλιού, είδαν και συζήτησαν πολλά γύρω από το «Dancing with the stars». Τελικά όμως, το κανάλι δεν κατάφερε να πείσει την μαέστρο ότι το συγκεκριμένο project θα της πρόσφερε κάτι και για το λόγο αυτό αρνήθηκε.
Ο επιπλέον… πονοκέφαλος που δημιούργησε στα στελέχη του ΑΝΤ1 η άρνηση της Μανωλίδου φαίνεται πως ξεπεράστηκε μετά από συζητήσεις που έγιναν με τη Βίκυ Καγιά. Βέβαια, η μεγάλη δυσκολία για τους ιθύνοντες του ANT1 φαίνεται πως είναι –όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε σε συσκέψεις τους- το ότι «η Καγιά δεν είναι καλή στο ζωντανό πρόγραμμα». Κάτι που φαίνεται να συμπέραναν όταν η Βίκυ παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ»! Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ανεπίσημα της έγινε η πρόταση να παρουσιάσει το «Dancing with the stars», την οποία αυτή αποδέχτηκε. Το ερώτημα όμως που παραμένει είναι αν το show θα γίνει! Γιατί, όπως είπαμε, αν δεν ξεπεραστούν τα προβλήματα με τους καλεσμένους, υπάρχει η δεύτερη λύση, δηλαδή αυτή της ματαίωσης του «Dancing with the stars»!
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο ΑΝΤ1 δεν προβάλλει ακόμα τρέιλερ του συγκεκριμένου concept αφού προσπαθούν πρώτα να δουν αν έχουν τους star και μετά να ζητήσουν τις συμμετοχές των τηλεθεατών. 
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε