Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Προβλήματα στο «Greek Idol» εξαιτίας του Καρβέλα!

Προβλήματα στο «Greek Idol» εξαιτίας του Καρβέλα!

Τι έγινε στα castings στο talent show του ALPHA.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Νίκος Καρβέλας αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του «Greek Idol» αλλά απ’ ότι φαίνεται το… φάντασμα του συνθέτη συνεχίζει να τριγυρνάει και να… βασανίζει τους υπεύθυνους του ALPHA.

Αλλά να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε. Την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο τα castings για το talent show του ALPHA. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του «Greek Idol» πόνταραν πολύ σε αυτά αφού είναι… αποδεδειγμένο ότι η Κύπρος διαθέτει πολύ καλές φωνές. Αρκεί να θυμηθείτε πόσοι κύπριοι έχουν λάβει με επιτυχία μέρος στα διάφορα talent shows. Ακόμα και στο «X Factor» που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος, κυπριακής καταγωγής. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του «Greek Idol» αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην Κύπρο. Κατ’ αρχάς, η προσέλευση υποψηφίων ήταν πολύ μικρή. Ίσως, το ότι τις μέρες του casting είχε… παλιόκαιρο, έκανε πολλούς να το σκεφτούν καλύτερα και να μην πάνε. Ίσως, επίσης και η αποχώρηση του Νίκου Καρβέλα από την επιτροπή να έκανε κάποιους να το ξανασκεφτούν…!

Το αποτέλεσμα πάντως ήταν όσοι πήγαν (λιγότερα από 100 άτομα) να ταλαιπωρηθούν από τη βροχή και τα πολύωρα γυρίσματα. Και βέβαια δεν είδαν την κριτική επιτροπή αφού οι Κώστας Καπετανίδης, Δημήτρης Κοντόπουλος και Μάρω Θεοδωράκη δεν πήγαν ποτέ στην Κύπρο! 

 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η μόνη που πήγε στην Κύπρο ήταν η παρουσιάστρια Άντα Λιβιτσάνου. Τα castings έκαναν οι άνθρωποι της παραγωγής και οι οποίοι έδωσαν το πράσινο φως σε περισσότερους… από τους μισούς (!!!!) για να λάβουν μέρος στις auditions, όπου θα συναντήσουν την κριτική επιτροπή. Μόνο που για να τους συναντήσουν θα πρέπει να ταξιδέψουν έως την Αθήνα. Κι αυτό γιατί έτσι είχε κανονιστεί από τότε που ο Καρβέλας συνεργαζόταν με το «Greek Idol». Βλέπετε, όπως είχαμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, ο συνθέτης δεν ταξιδεύει ποτέ με αεροπλάνο και ως εκ τούτου θα έπρεπε όσοι συμμετέχουν στο «Greek Idol» και πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τις auditions, όπου θα πρέπει να συναντήσουν την κριτική επιτροπή να… ταξίδευαν αυτοί προς τον Καρβέλα και όχι ο Καρβέλας προς αυτούς. Μπορεί λοιπόν ο Καρβέλας να αποχώρησε από το «Greek Idol» αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να… αλλάξει το πρόγραμμα! Έτσι, όσοι υποψήφιοι πέρασαν, πρέπει να ταξιδέψουν έως την Αθήνα για να βρεθούν και να κριθούν από τους Καπετανίδη, Κοντόπουλο και Θεοδωράκη. 

Το ερώτημα είναι πόσοι κύπριοι υποψήφιοι θα αποφασίσουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και να μπουν και στο αεροπλάνο. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η μη… αλλαγή προγράμματος της «επί Καρβέλα εποχής» φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο «Greek Idol».

Το… φάντασμα του συνθέτη συνεχίζει να «βασανίζει» τους υπεύθυνους του «Greek Idol» που ήδη έχουν αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσουν. Αλλά περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τα προβλήματα και τη… φαγωμάρα για το «Greek Idol», σύντομα στο Newsit.   
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε