Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρούλα Κορομηλά – Το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έγινε η εθνική μας παρουσιάστρια

Ήπιαμε μαζί της τον πρώτο τηλεοπτικό πρωινό καφέ. Ήταν η πρώτη παρουσιάστρια που μπήκε στα σπίτια μας φέρνοντας μαζί το χαμόγελο, το show, την ψυχαγωγία και την χλιδή που δεν είχαμε ξαναδεί.

Είναι η γυναίκα που έδωσε λάμψη στην τηλεόραση, που “έχτισε” τα ψυχαγωγικά προγράμματα, που πρόσφερε θέαμα με όλη την σημασία της λέξης. Δεν είναι στημένη, δεν είναι ψεύτικη αλλά δεν είναι και αψεγάδιαστη… είναι έτσι απλά η Ρούλα. Η γυναίκα της διπλανής πόρτας που 10 εκατομμύρια Έλληνες αν την δουν να περνάει από δίπλα τους… δεν θα φωνάξουν κυριά Κορομηλά… αλλά θα πουν “Γεια σου Ρούλα!”.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Μεσσηνία. Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 από την κρατική τηλεόραση με την πρωινή εκπομπή που είχε τίτλο “Μια καλημέρα είναι αυτή”. Πολύ γρήγορα μετακόμισε στην ιδιωτική τηλεόραση και καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη, όπως πρωινές εκπομπές, φαντασμαγορικά σόου αλλά και πάρα πολλοί τηλεμαρθώνιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε