Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ρουμελιώτη: "Ήθελα να κάνω τον ρόλο της Ξένιας"

Ρουμελιώτη: `Ήθελα να κάνω τον ρόλο της Ξένιας`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.10.2011 | 10:51
Πρώτη δημοσίευση: 12.10.2011 | 10:08

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η τηλεοπτική Ελπίδα στη "Ζωή της Άλλης" μιλά για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά και για τον ρόλο της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΟΚ" και τον Γιάννη Πουλόπουλό αποκαλύπτει πως αισθάνθηκαν οι ηθοποιοι στο τέλος της σειράς του MEGA.

Πώς ένιωσες όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής σου στη "Ζωή της Άλλης";

"Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί όταν τρία χρόνια τώρα, με όλους αυτούς τους ανθρώπους περνούσαμε δέκα με δώδεκα ώρες της ημέρας μαζί, μπήκαν μέσα στη ζωή μου, και στεναχωριέσαι όταν ξέρεις ότι τους περισσότερους από αυτούς δεν θα τους ξαναδείς ή θα τους συναντήσεις πάλι έπειτα από χρόνια. Ήταν πολύ φορτισμένο το κλίμα, επειδή η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε  ήταν το φινάλε της σειράς, οπότε δεν κρύβω ότι δάκρυσα αρχικά ως Ελπίδα, αλλά μετά με πήρε η μπάλα και ως Ευδοκία!"Ποιος από τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν ο πιο ευσυγκίνητος;

"Όλοι ήμασταν πολύ συγκινημένοι. Αυτόν που ξεχωρίζω, επειδή μου έκανε εντύπωση, γιατί ήταν η ψυχή και η χαρά των γυρισμάτων, ήταν ο Μάνος Παπαγιάννης. Ήταν πολύ φορτισμένος σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας σκηνής.

Διαβάστε τι είπε για το φινάλε της σειράς αλλά και τον ρόλο της.


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο