Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάλος από την παρέμβαση Κοντομηνά στο Happy Day! ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος από την παρέμβαση Κοντομηνά στο Happy Day! ΒΙΝΤΕΟ

Άφωνοι έμειναν τόσο οι παρουσιαστές όσο και όλοι όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή Happy Day στον Alpha ακούγοντας ότι θέλει να κάνει παρέμβαση ο Πρόεδρος του σταθμού, Δημήτρης Κοντομηνάς!

Οι φράσεις: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα! Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με σας!» που βγήκαν από το στόμα του κ. Κοντομηνά, τάραξαν τους παραβρισκόμενους που απόρησαν με το ξέσπασμα του επιχειρηματία αφού τα όσα είχε πει νωρίτερα ο συντελεστής της εκπομπής, Δημήτρης Παπανώτας δεν απείχαν και πολύ από την πραγματικότητα!

Ο Παπανώτας είχε τοποθετηθεί για την ένταξη των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, λέγοντας ότι αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Δηλαδή να μην γίνεται το αυτονόητο, να μπορεί να ανταποκριθεί το κράτος σε αυτό και να χρειάζεται παρέμβαση από τον ιδιωτικό τομέα.

Αυτή του η τοποθέτηση οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου διένεξη με τον Δήμο Βερύκιο ο οποίος εξερράγη στον αέρα και αποχώρησε προς στιγμήν από το στούντιο. «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…», είπε ο Δημήτρης και ο Δήμος Βερύκιος εξερράγη: «Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Άντε γεια σας»!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΒΕΡΥΚΙΟΥ – ΠΑΠΑΝΩΤΑ

Όταν επέστρεψε, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα τσιμτσιλή ενημερώθηκε ότι θέλει να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση ο Δημήτρης Κοντομηνάς γεγονός που “πάγωσε” στον αέρα τους συντελεστές της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε