Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σε 24ωρη απεργία οι τεχνικοί των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών

Σε 24ωρη απεργία οι τεχνικοί των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών

Χωρίς ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων θα είναι το πρόγραμμα αύριο των ιδιωτικών σταθμών μετά την απεργία που κήρυξε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής.

Η ΕΤΙΤΑ, αντιδρώντας στους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 6 Απριλίου έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής. «24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 5 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 6 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειαςαπαιτούμε:

• Να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια.

• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία.

Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας. Είναι υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο, τη μοιρολατρία και να πιστέψουμε στη δύναμή μας.»Προς το παρόν, οι ιδιωτικοί σταθμοί περιμένουν να τους αποσταλεί επίσημα η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ ώστε αναπροσαρμόσουν τα προγράμματά τους αφού λόγω της απεργίας δεν μπορούν να μεταδώσουν καμία live εκπομπή και δελτία ειδήσεων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε