Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε ποια παρουσιάστρια ο ALPHA ανανεώνει το συμβόλαιό της;

Σε ποια παρουσιάστρια ο ALPHA ανανεώνει το συμβόλαιό της;

Βρισκόμαστε δύο περίπου μήνες πριν από το τέλος της φετινής σεζόν και όσο περνάνε οι μέρες, τόσο… φουντώνει η αγωνία πολλών παρουσιαστών που δεν ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν.

Τα πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο είναι ρευστά καθώς τα στελέχη των καναλιών, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, δεν γνωρίζουν από τώρα τι εκπομπές θα βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν. Λογικό λοιπόν οι παρουσιαστές ακόμα και πετυχημένων εκπομπών να κάθονται σε αναμμένα καρφιά περιμένοντας τα στελέχη των καναλιών τους, να τους ενημερώσουν για τα σχέδιά τους.

Από αυτή την αβεβαιότητα όμως… γλίτωσε μία παρουσιάστρια του ALPHA καθώς τις επόμενες μέρες θα υπογράψει το καινούργιο συμβόλαιο, ανανεώνοντας τη συνεργασία με το κανάλι της Κάντζας για ακόμα έναν χρόνο. Η παρουσιάστρια που θα… δεθεί λοιπόν για ακόμα έναν χρόνο με τον ALPHA είναι η Μαρία Ηλιάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit λοιπόν, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Δέστε τους» θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με στελέχη του σταθμού για να ανανεώσει το συμβόλαιό της. Το ραντεβού μάλιστα, ήταν να πραγματοποιηθεί πριν από το Πάσχα αλλά τελικά είχε αναβληθεί καθώς τα στελέχη του σταθμού είχαν πολλή δουλειά προετοιμάζοντας τις καινούργιες ενημερωτικές εκπομπές «Διέξοδος» και «Αυτοψία» που έβαλαν στον αέρα. Ωστόσο εκείνες τις μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς ενώ το ραντεβού με τη Μαρία Ηλιάκη κλείστηκε τελικά για μετά το Πάσχα.

Έτσι, τις επόμενες μέρες η παρουσιάστρια θα υπογράψει το καινούργιο της συμβόλαιο καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν και οι υπογραφές είναι μία τυπική διαδικασία. Οπότε είναι σίγουρο ότι το «Δέστε τους» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ορισμένοι από τους παρουσιαστές του καναλιού της Κάντζας φαίνεται πως δεν… χάρηκαν και πολύ που δόθηκε προτεραιότητα στην ανανέωση των συμβολαίων του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη καθώς κανένα από τα στελέχη του σταθμού δεν τους έχει ενημερώσει αν θα τους… δέσει κι αυτούς για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μέσα στο Μάιο, δύο ακόμα παρουσιαστές του ALPHA θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το κανάλι για ακόμα έναν χρόνο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε