Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου εναντίον Μενεγάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τι πρόκειται να κάνουν Φώτης και Μαρία

 

Στα… προσχέδια της επόμενης σεζόν βρίσκονται αυτήν την περίοδο τα κανάλια. Όλα σχεδόν τα επιτελεία των τηλεοπτικών καναλιών έχουν βάλει στο τραπέζι τα… πρόσωπα που έχουν στο δυναμικό τους και προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν: ποιους θα κρατήσουν, ποιους θα… χαιρετήσουν αλλά και ποιους θα προσπαθήσουν να πάρουν από τα άλλα κανάλια!
 
Στο πρόγραμμα της έντονης προετοιμασίας βρίσκεται λοιπόν και το STAR, το οποίο τη φετινή σεζόν έμεινε πίσω σε αρκετές ζώνες. Αυτό είναι κάτι που το διαπίστωσαν στο κανάλι της Κηφισιάς και γι’ αυτό σχεδιάζουν από την επόμενη σεζόν την επίθεσή τους, τουλάχιστον στο κοινό ηλικίας 15-44, που είναι κι ο άμεσος στόχος τους. Άλλωστε για να είμαστε και σωστοί, το STAR είναι το πρώτο κανάλι που μίλησε για το συγκεκριμένο κοινό και μάλιστα τότε είχε δεχθεί και έντονη κριτική. Σιγά σιγά όμως, ALPHA και ΑΝΤ1 έκαναν στροφή στο πρόγραμμά τους, διεκδικώντας μέρος από το εν λόγω κοινό και τελικά τα κατάφεραν, αφήνοντας το STAR να μετρά απώλειες! Σίγουρα όμως, το κανάλι της Κηφισιάς δεν πρόκειται να παραδοθεί… αμαχητί!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit την επόμενη σεζόν θα υπάρξει αναδιάρθρωση και αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, δεν αποκλείεται (για να μην πούμε «είναι σίγουρο»!) να ξαναδούμε τον Φώτη και τη Μαρία στην πρωινή ζώνη. Άλλωστε οι Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου είναι από τα πρόσωπα που δούλεψαν, εργάστηκαν και πέτυχαν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Αντίθετα –και σύμφωνα με όσα δείχνουν οι τηλεθεάσεις της AGB- δεν τα πήγαν καλά ούτε στη βραδινή ζώνη αλλά ούτε και στην απογευματινή. Έτσι, οι επιτελείς του STAR πρόκειται τις επόμενες ημέρες να συναντηθούν με τους δύο παρουσιαστές και να βάλουν τις… ιδέες στο τραπέζι για να δημιουργήσουν ένα κεφάτο, εναλλακτικό πρωινό που θα καταφέρει να πάρει τηλεθεάσεις και από τη Μενεγάκη αλλά και από τους infotainment Χαριτάτο-Καραμέρο.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες το καινούργιο πρωινό που θέλουν να «χτίσουν» στο STAR είναι κάτι ανάμεσα στο ψυχαγωγικό και στο infotainment. Και σίγουρα, Φώτης και Μαρία, αν και εφόσον προσέξουν τη θεματολογία της εκπομπής, μαζί με καλούς συνεργάτες μπορούν να τα καταφέρουν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται δίπλα τους να είναι και ένα πρόσωπο-έκπληξη και το δίδυμο να γίνει… τρίδυμο! Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το «προδώσουμε» από τώρα, πριν το μάθουν οι ίδιοι! Πάντως, φαίνεται ότι στο STAR για να επιβιώσουν στον πόλεμο που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο θα κάνουν πράξη το «ισχύς εν τη ενώσει»! Αρκεί να μην τους τα χαλάσουν κάποιοι στη… μαρκίζα, δηλαδή στο ποιο όνομα θα μπει πρώτο και ποιο… τρίτο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε