Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου… next year

Κάθε απόγευμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου παρουσιάζουν το «Φώτης και Μαρία Live» στο STAR.

 Κι η αλήθεια είναι πως οι δύο παρουσιαστές φαίνεται να περνούν καλά και να χαίρονται αυτό που κάνουν με αποτέλεσμα να περνούν κι οι τηλεθεατές καλά.

Βέβαια η μάχη της τηλεθέασης και εκείνη την ώρα είναι πολύ δύσκολη αλλά Φώτης και Μαρία καταφέρνουν να φέρνουν αξιοπρεπή νούμερα για το κανάλι της Κηφισιάς. Αυτό είδαν λοιπόν οι υπεύθυνοι του σταθμού και η εκπομπή πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του STAR ανακοίνωσαν στο Φώτη και στη Μαρία ότι επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας τους και next year. Κάτι που αποδέχτηκαν οι δύο παρουσιαστές αφού κι αυτοί φαίνεται πως είναι ευχαριστημένοι ως «κάτοικοι» STAR!

Ωστόσο, το μόνο που εκκρεμεί είναι η ακριβής ώρα προβολής της εκπομπής «Φώτης και Μαρία Live» την επόμενη σεζόν, καθώς όπως φαίνεται θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού και οι υπεύθυνοι θα ανακατέψουν ξανά την τράπουλα, με τις εκπομπές και τους παρουσιαστές τους. Για το λόγο αυτό και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στον Ιούλιο αλλά και πάλι τίποτα δεν θα είναι σίγουρο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, όπου θα έχουν ανακοινωθεί και τα σχέδια των υπόλοιπων τηλεοπτικών καναλιών, ώστε και στην Κηφισιά να πράξουν και προγραμματίσουν ανάλογα με τον ανταγωνισμό.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε