Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σκληρές δοκιμασίες για Καπουτζίδη και Μπεκατώρου

Σκληρές δοκιμασίες για Καπουτζίδη και Μπεκατώρου

Η γνωριμία τους έγινε στο «Just the two of us, όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης το παρουσίαζε και η Μαρία Μπεκατώρου ήταν διαγωνιζόμενη. Κι όπως φαίνεται, μέσα από αυτήν την τηλεοπτική συνεργασία προέκυψε και φιλία.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως αν και ο Καπουτζίδης αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπεκατώρου. Κι ούτε είναι τυχαίο που αύριο η Μαρία κάνει… κερκίδα στο Γιώργο.

Συγκεκριμένα ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής πήρε μέρος στο «A minute to win it», προσπαθώντας να φέρει εις πέρας τις δύσκολες αλλά και αστείες δοκιμασίες που του έβαλε ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στις σκληρές αυτές δοκιμασίες ο Καπουτζίδης είχε την ένθερμη υποστήριξη της Μπεκατώρου που από τις κερκίδες όπου καθόταν προσπαθούσε να τον εμψυχώνει. Και μόνο από τη συνάντηση των δύο καταλαβαίνετε τι γέλιο έγινε στα γυρίσματα αλλά και το πόσο θα γελάσουν οι τηλεθεατές με την προβολή του επεισοδίου που θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 9 το βράδυ από το MEGA.

Ο Γιώργος θα προσπαθήσει να κολλήσει μπίλιες, να χωρίσει καραμελάκια, να βυθίσει νομίσματα ακόμα και να… σβήσει τα φώτα. Πρέπει δε να αναφέρουμε ότι ο Καπουτζίδης δεν διαγωνίστηκε για να κερδίσει χρήματα ο ίδιος αλλά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μπορεί αυτή τη βδομάδα η Μπεκατώρου να είναι στις κερκίδες του «A minute to win it», υποστηρίζοντας τον Καπουτζίδη, αλλά στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την επόμενη βδομάδα, η παρουσιάστρια κατεβαίνει κι αυτή στην… αρένα του τηλεπαιχνιδιού και διαγωνίζεται προσπαθώντας να εκτελέσει τις σκληρές δοκιμασίες.

Κάτι μας λέει, ότι αυτά τα δύο έκτακτα επεισόδια του «A minute to win it» με διαγωνιζόμενους τους Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Μπεκατώρου θα είναι πραγματικά έκτακτα και θα γελάσουμε πολύ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε