Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Σκληρή μάχη Μενεγάκη με Καραμέρο και Χαριτάτο

FOTO EUROKINISSI
Η Ελένη έμεινε πίσω ακόμα και στο νεανικό κοινό

 
Δυσάρεστα είναι τα μαντάτα της AGB για την Ελένη Μενεγάκη. Στη δεύτερη μέρα της φετινής σεζόν ο «Καφές» της έπεσε στη δεύτερη θέση και στο σύνολο πληθυσμού αλλά και στο νεανικό κοινό.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB από τις 10 έως τη μία το μεσημέρι, στο γενικό σύνολο ο «Καφές με την Ελένη» έκανε μέσο όρο 15,6 ενώ το «10 με 1 μαζί» έφτασε στο 19,5.
 
Στο «νεανικό κοινό» όπου η Ελένη διατηρούσε την πρωτιά έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 19,2 ενώ ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος έφτασαν στο 22,6.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μέσοι όροι είναι οι «βρώμικοι», δηλαδή με τα διαλείμματα κι όχι οι καθαροί, για τους οποίους θα σας ενημερώσουμε όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.
 
Ωστόσο είναι σίγουρο ότι η κατάταξη της χθεσινής μέρας δεν πρόκειται να αλλάξει κι έτσι η Ελένη, μετά τη χλιαρή πρεμιέρα του «Καφέ» της τη Δευτέρα έχασε αρκετούς από τους τηλεθεατές που μπήκαν να την δουν αλλά…απογοητεύτηκαν και χθες επέλεξαν τους Καραμεροχαριτάτους.
 
Σίγουρα λοιπόν η «ωραία Ελένη» πρέπει να δουλέψει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος που… χάρισε η ίδια με την εκπομπή που έκανε τη Δευτέρα απογοητεύοντας τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε