Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σκληρή μάχη στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

Σκληρή μάχη στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι επόμενοι δύο μήνες είναι καθοριστικοί για τις εκπομπές αφού σε αυτό το διάστημα ξεκαθαρίζουν συνήθως οι τηλεθεάσεις.

Έτσι χθες, 4 Νοεμβρίου αν και οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τερμάτισαν με τη συνηθισμένη σειρά η μάχη όπως αποδεικνύεται από τις τηλεθεάσεις ήταν σκληρή αφού η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων ήταν μικρή.

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Πρωινό Mou» του MEGA έφτασε στο 20,4% ενώ το «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 στο 18%. Είναι εμφανές ότι οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος δεν σκοπεύουν να αφήσουν τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά να κερδίσουν εύκολα τη μάχη της τηλεθέασης.

Αρκετά πιο πίσω στο γενικό σύνολο έμεινε ο «Καφές με την Ελένη» του ALPHA φτάνοντας μέχρι το 12,3%. Είναι ολοκάθαρο ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να πάρει ενεργά μέρος στη μάχη της τηλεθέασης έχοντας… παροπλίσει την εκπομπή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα ποσοστά είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε