Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σκληρή μάχη στο prime time

Σκληρή μάχη στο prime time
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.11.2011 | 13:15
Πρώτη δημοσίευση: 08.11.2011 | 13:15

Μπορεί οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο να έχουν προκαλέσει πολλές αλλαγές αλλά η σκληρή μάχη μεταξύ των καναλιών, ιδιαίτερα στο prime time δεν λέει να κοπάσει.

Και μπορεί το να μην έχει ξεκινήσει επίσημα το καινούργιο του πρόγραμμα, εντούτοις κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο και να κερδίσει το κανάλι του Αμαρουσίου που έχει ρίξει στη μάχη τις καινούργιες του εκπομπές.

Συγκεκριμένα, η «Ζωή της άλλης» συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι έχει φανατικούς τηλεθεατές. Η καθημερινή σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο 41,5 στο γενικό σύνολο και 27,4 στο δυναμικό κοινό ενώ ο ΑΝΤ1 με τα καινούργια επεισόδια του «Wipe Out» σημείωσε 17,2 και 26,7, αντίστοιχα.

Η σκληρή μάχη για την τηλεθέαση μεταξύ των δύο καναλιών συνεχίστηκε και την επόμενη ώρα με το MEGA να κερδίζει στο γενικό σύνολο αφού η τούρκικη σειρά «Έρωτας + τιμωρία» σημείωσε 28,5 έναντι 23,8 που σημείωσε το «Black out».
Ωστόσο η εκπομπή με τη Νάντια Μπουλέ προηγήθηκε από την τούρκικη σειρά στο δυναμικό κοινό αφού σημείωσε 35,3 μέσο όρο έναντι 19,6 της τούρκικης σειράς.

Την επόμενη ώρα όμως, ο ΑΝΤ1 προηγήθηκε με άνεση από το MEGA αφού οι «Ράδιο αρβύλες» σημείωσαν μέσο όρο 38,2 στο γενικό σύνολο και 50,2 στο δυναμικό κοινό ενώ η «Ανατροπή» με το Γιάννη Πρετεντέρη έφερε στο MEGA 17,7 και 10,6 αντίστοιχα. Είναι φανερό ότι οι τηλεθεατές προτίμησαν «αυτήν την τηλεόραση» -όπως λέει και ο ΑΝΤ1 για τη θεσσαλονικιώτικη παρέα- και να παρακολουθήσουν τη σατιρική εκπομπή για την πολιτική επικαιρότητα παρά τη συζήτηση στην εκπομπή του MEGA που ασχολήθηκε με τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τον πρωθυπουργό.

Γενικότερα στη μάχη του prime time το MEGA έκανε μέσο όρο 28 στο γενικό σύνολο και ο ΑΝΤ1 21,4 αλλά στο δυναμικό κοινό το κανάλι του Αμαρουσίου προηγήθηκε σημειώνοντας μέσο όρο 31,8 έναντι 18,6 που σημείωσε το κανάλι της Μεσογείων. Και όπως φαίνεται η σκληρή μάχη θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί με την έναρξη του prime time του MEGA.

Γρηγόρης Μελάς   Διαδώστε αυτό το άρθρο