Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπαλιάρας – Survivor: Δεν ήταν η πρώτη φορά που νίκησε τον Αγγελόπουλο!

Σπαλιάρας – Survivor: Δεν ήταν η πρώτη φορά που νίκησε τον Αγγελόπουλο!

Η επική στιγμή του χθεσινού Survivor! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχασε από τον Γιάννη Σπαλιάρα και δεν ήταν και η πρώτη φορά…

Ήταν 17 Μαΐου όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας στο επεισόδιο του Survivor κέρδισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφήνοντας έκπληκτο το τηλεοπτικό κοινό. Χθες, 6 Ιουνίου έγινε και πάλι το θαύμα και το γνωστό μοντέλο νίκησε στην αναμέτρησή του έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού και φαβορί για τον τελικό.

“Όλα γίνονται παιδιά! Εγώ εδώ κατάφερα να κερδίσω τον Αγγελόπουλο”, είχε δηλώσει στην ομάδα του την πρώτη φορά μετά τη νίκη του από τον Ντάνο, για να τους ενθαρρύνει. Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Ντάνος θα χαρίσει εύκολα τον πόντο στην ομάδα του τελικά, αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι το Survivor είναι όλο εκπλήξεις…

Οι δύο παίκτες τότε, είχαν φτάσει σχεδόν την ίδια στιγμή στον τελικό στόχο – με ένα μικρό προβάδισμα του Αγγελόπουλου – αλλά ο Σπαλιάρας ήταν αυτός που κατάφερε να βάλει δύο συνεχόμενες πετυχημένες βολές. Ήταν η πρώτη φορά που ο Σπαλιάρας νίκησε τον Αγγελόπουλο και από ό,τι φάνηκε όχι η τελευταία…

Δείτε εδώ την πρώτη φορά που νίκησε ο Σπαλιάρας τον Αγγελόπουλο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα σε ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, αυτό της επικοινωνίας. Το χθεσινό αγώνισμα απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από πολλά εμπόδια με ανηφόρες, κατηφόρες και σχοινιά, ενώ όλα κρίθηκαν στον τελικό στόχο. Εκεί, οι παίκτες έπρεπε να περάσουν δύο κρόταλα στις γραμμές του στόχου. Ένας ιδιόμορφος στόχος που δυσκόλεψε Μαχητές και Διάσημους.

Ποιος το περίμενε όμως ότι περισσότερο και από τον Γιάννη Σπαλιάρα, θα δυσκολευτεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος… Καλά ακούσατε! Στην αναμέτρηση του Γιάννη Σπαλιάρα και του Γιώργου Αγγελόπουλου όπου το σκορ ήταν 5 – 6 υπέρ των Μαχητών, το τηλεοπτικό κοινό του Survivor, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας άργησε να φτάσει στο στόχο, όμως όταν έφτασε ήταν αυτός που κατάφερε να βάλει πρώτος τις δύο πετυχημένες βολές με τα κρόταλα στα σχοινιά. Οι συμπαίκτες του εκστασιάστηκαν! Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε μασάζ στον Σπαλιάρα, ενώ ο Ντάνος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Έτσι, το σκορ διαμορφώθηκε σε 5 – 7 και στην επόμενη αναμέτρηση ο σκιαθίτης είχε πολύ ένταση, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον πάγκο μαζί με τους συμπαίκτες του. Όταν αγωνίστηκε για δεύτερη φορά ο Αγγελόπουλος με τον Σπαλιάρα, ο πρώτος κατάφερε με ευκολία να βάλει τα κρόταλα στο στόχο και ο Ντάνος σχολίασε εμμέσως για τον “Σπαλ”: “Πολύ αέρα έχει πάρει!”

Πάντως, η ψυχολογία τους είχε πέσει πολύ την ίδια ώρα που οι Μαχητές είχαν πάρει τα πάνω τους. “Η ψυχολογία τους στο μηδέν” σχολίασε ο Μάριος, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο η αγωνία είχε κορυφωθεί και η Βαλαβάνη φώναξε απελπισμένη: “Θα πάθω καρδιακό, αλήθεια!” Παρά το αρχικό προβάδισμα των Διασήμων, τελικά οι Μαχητές ήταν αυτοί που κατάφεραν να νικήσουν το έπαθλο. Το σκορ διαμορφώθηκε σε 10 – 6, χάρη στην ευστοχία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη ενάντια στον Μπο, από την ομάδα των Διασήμων.

Δείτε το βίντεο:

Στο twitter ο παίκτης που αποθεώνουν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο… haters gonna hate:

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Πώς θα επηρεάσει τις ομάδες η αλλαγή στην διαδικασία της αποχώρησης; Ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα στις 21:00.  

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το τραγούδι Ντάνου-Βαλαβάνη, το μήκος του…λουκάνικου και το έπαθλο επικοινωνίας [vids]

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε