Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Τον Ιανουάριο έφτασα στον πάτο..."

Σταματίνα Τσιμτσιλή: `Τον Ιανουάριο έφτασα στον πάτο...`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2012 | 10:56
Πρώτη δημοσίευση: 24.05.2012 | 10:03

Θα την δούμε στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1; Τι λέει για Θρασκιά και Μπουλέ;

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το ALTER, αλλά και για το τι ακριβώς συμβαίνει με την ίδια και τον ΑΝΤ1, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γιάννη Βίτσα, για το περιοδικό ΕΓΩ.

Έντονη η φημολογία τις τελευταίες μέρες ότι θα αναλάβετε το πρωινό του ΑΝΤ1...

Υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία με το κανάλι, δεδομένης και της συνεργασίας μας στο "Dancing on Ice", αλλά και επειδή ανήκω στο Ρυθμό. Από εκεί και πέρα, δεν έχει συζητηθεί κάτι.

Διαβάσατε, φαντάζομαι, σε περιοδικά και sites τα ονόματα που συζητιούνται για την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή...

Τα έχω διαβάσει. Μπορεί κάποιοι από τους δημοσιογράφους που έκαναν τα σχετικά ρεπορτάζ να γνωρίζουν ότι θα με καλέσουν. Τι να πω; Ίσως να ήταν τυχερό να το μάθω έτσι. Θεωρώ ότι υπάρχει τέτοια ρευστότητα στην Ελλάδα που κανείς δεν προγραμματίζει τίποτα μέχρι τις 17 Ιουνίου. Έχουμε μπει όλοι στην κατάψυξη και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πορεία της χώρας. Μακάρι να υπάρχουν κανάλια και εκπομπές.

Το όνομά σας ακούγεται, όπως ακούγονται και εκείνα της Ράνιας Θρασκιά και της Νάντιας Μπουλέ. Λέγεται και γράφεται, μάλιστα, ότι θα υπάρχει γυναικείο δίδυμο στην παρουσίαση. Αν τα σενάρια τελικά βγουν αληθινά, με ποια από τις δύο κυρίες θεωρείτε ότι έχετε καλύτερη χημεία;

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο