Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στην κορυφή οι Καραμέρος-Χαριτάτος

Στην κορυφή οι Καραμέρος-Χαριτάτος

Η Μενεγάκη κινδύνευσε από τον «Όμορφο κόσμο» 

 Καμία αλλαγή δεν υπήρξε στη σειρά κατάταξης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Παρασκευή 19 Μαρτίου. Οι Καραμέρος –Χαριτάτος κέρδισαν την πρώτη θέση ενώ η Μενεγάκη κόντεψε να χάσει από την πεντάδα του MEGA. Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 21.1%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 14,6%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13.3 %

Ωστόσο μετά από τόσες… πίκρες που έχει ο «Καφές» της Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό, την Παρασκευή είχε και λίγο γλυκιά γεύση αφού στο νεανικό κοινό κατάφερε να κερδίσει ξανά την πρώτη θέση! Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι η πρωτιά της δεν οφείλεται στο ότι ανέβηκαν οι τηλεθεάσεις της εκπομπή της αλλά στο ότι έπεσαν οι τηλεθεάσεις στο νεανικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 «10 με 1». Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 21,4%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 16.9%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 11.9%

Όσο για τις ενημερωτικές εκπομπές της ψυχαγωγικής ζώνης, είναι αξιοσημείωτο ότι καμία από τρεις εκπομπές δεν κατάφερε να κάνει διψήφιο μέσο όρο τηλεθέασης. Μάλιστα οι εκπομπές του ALTER και της ΝΕΤ έπεσαν τόσο πολύ σε τηλεθέαση που η εκπομπή του ΣΚΑΪ, που ανέβασε παράλληλα το μέσο όρο τηλεθέασής της,  κατάφερε να βγει δεύτερη στην κατάταξη! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι η εξής:

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 8,6%

 

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 7,7%

 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 7,6%

 

Τελικά, φαίνεται –και αποδεικνύεται- ότι η Πόπη Τσαπανίδου δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί στην τρίτη θέση. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε