Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο «Dancing» θα γεμίσουν… με ακροβάτες!

Στο «Dancing» θα γεμίσουν… με ακροβάτες!

Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και στο πλατό του «Dancing with the stars» θα το γιορτάσουν με πολλούς τρόπους, ελπίζοντας πως θα ανταποκριθούν και οι τηλεθεατές.

Έτσι, αυτή την Κυριακή, στο πλατό του talent show, εκτός από τους διαγωνιζόμενους stars θα βρεθούν και οι συντελεστές του μιούζικαλ «Fame», που θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν. Ανάμεσά τους και η Νάντια Μπουλέ που έχει λάβει μέρος στο προηγούμενο κύκλο, αλλά και από τον καινούργιο χρόνο θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει.

Εκτός όμως, από τους ηθοποιούς και τραγουδιστές του μιούζικαλ που έχει ανέβει στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», το πλατό του «Dancing θα γεμίσει με ακροβάτες. Κι όχι… όποιους κι όποιους, αλλά από τους καλύτερους του κόσμου, δηλαδή τους Ακροβάτες της Κίνας.

Από σήμερα ξεκινούν στο Θέατρο Badminton οι παραστάσεις από το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatic Troupe), με το έργο «Splendid», στο οποίο οι θεατές θα απολαύσουν δεκατρία νούμερα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας. Μία μικρή γεύση λοιπόν των περίφημων αυτών ακροβατικών, θα πάρουμε την Κυριακή, μέσα από το «Dancing with the stars». Όπως αποδεικνύεται λοιπόν, στον ΑΝτ1 προσπαθούν να προσφέρουν θέαμα, έστω και επιστρατεύοντας τραγουδιστές, ηθοποιούς και διάσημους ακροβάτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τσαλίκης σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης στο «Dancing»!

DWTS 3: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες του 5ου live! Φωτογραφίες

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε