Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στον αέρα… η Γιουροβίζιον

Στον αέρα… η Γιουροβίζιον

Ο Φωκάς Ευαγγελινός προσπαθεί να μαζέψει… τα ασυμμάζευτα!

Τρέχουν  οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ προκειμένου να μπορέσουν τα υποψήφια ελληνικά τραγούδια για το φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον να παρουσιαστούν… ευπρεπώς.

Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να… φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα αφού πολλά πράγματα παραμένουν ακόμα… στον αέρα! Όπως είχαμε γράψει και σε παλαιότερο δημοσίευμα σχετικά με το… μπάχαλο που φαίνεται πως επικρατεί, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα είναι στις 12 Μαρτίου, δύο ακριβώς ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή τους.

Το πού θα γίνει όμως το διαγωνιστικό μέρος… παραμένει ακόμα άγνωστο αφού οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αναζητούν χώρο. Τα ιδιωτικά στούντιο που πληρούν τις προϋποθέσεις δεν έχουν απαντήσει ακόμα για το αν μπορούν να διαθέσουν τους χώρους τους για μία βδομάδα, όπως είναι το ζητούμενο από την ΕΡΤ, ώστε να στηθούν τα σκηνικά, τα φώτα και να γίνουν οι πρόβες. Βέβαια, αν δεν υπάρξει θετική απάντηση των στούντιο τότε θα αναγκαστούν να μείνουν σε δικό τους, εντός του Ραδιομεγάρου που όμως, δεν θα είναι η καλύτερη λύση.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο άμεσα… εμπλεκόμενος Φωκάς Ευαγγελινός που έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης, τρέχει προσπαθώντας να δει τι έχει να κάνει, με ποιους θα συνεργαστεί και πού θα πρέπει να στήσει τη βραδιά. Η οποία πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, φέτος έχει δοθεί… διαταγή να έχει το χαρακτήρα της «λιτής και χαμηλού κόστους» διοργάνωσης.

Ακόμα και το σκηνικό πρέπει να είναι ίδιας λογικής –δηλαδή… λιτό και χαμηλού κόστους- οπότε ο σκηνογράφος Ηλίας Λεδάκης που το έχει αναλάβει προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί χωρίς όμως, να γνωρίζει… το χώρο που θα το στήσει!

Την ίδια ώρα όμως, οι 9 υποψήφιοι για τη Γιουροβίζιον έχουν μπει σε προγραμματισμό και ο ένας μετά τον άλλον… μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια τους.

Περισσότερες όμως, λεπτομέρειες για τα υποψήφια τραγούδια και τα… προβλήματα με ορισμένα από αυτά, σε λίγο στο Newsit

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε