Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στον αέρα πολλά δυνατά “χαρτιά” της TV

Στον αέρα πολλά δυνατά “χαρτιά” της TV

Όπως κάθε καλοκαίρι, μαζί με τις πρώτες βουτιές, έρχονται και οι συζητήσεις για τα συμβόλαια των αστέρων. Ποιοι θα παραμένουν στη θέση τους και την επόμενη σεζόν; Ποιοι είναι… στον “αέρα”;

Σύμφωνα με την Espresso, οι περισσότεροι παρουσιαστές είναι εν αναμονή καθώς δε γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν. 

Στον ΑΝΤ1 χωρίζουν Φερεντίνος – Χρηστίδου, επιστρέφουν Ζέτα και «Dancing»

Το “Dancing” μπορεί να μη βγήκε στον αέρα τελικά, ωστόσο η συμφωνία μεταξύ του σταθμού και της παρουσιάστριας φαίνεται πως έχει επιτευχθεί και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται το talent show.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον σταθμό στα τέλη Ιουνίου με τη λήξη του «Πρωινού ΑΝΤ1».

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ακόμα και αν στο κανάλι καταφέρουν να διατηρήσουν την πρωινή ζώνη και την επόμενη σεζόν, ο Χρήστος και η Σίσσυ δεν θα συνεχίσουν ως δίδυμο σε αυτήν.

Ο μεν Φερεντίνος, θα κληθεί να μιλήσει για κάποια εκπομπή στο prime time , η δε Σίσσυ στην περίπτωση που συνεχίσει η πρωινή εκπομπή, φαίνεται ότι θα παραμείνει σε αυτήν, αλλά με άλλο πρόσωπο δίπλα της. 

Στο STAR: Ανανέωσαν όλοι, εκτός του Σταμάτη Μαλέλη 

Σε πιο ήρεμη κατάσταση βρίσκονται οι παρουσιαστές του STAR. Τα «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, έχουν ανανεώσει ήδη τα συμβόλαιά τους και για την επόμενη σεζόν.

Μέσα στον χρόνο λήγει το συμβόλαιο και του Σταμάτη Μαλέλη. Ωστόσο, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει εν μέσω της ευρύτερης οικονομικής κρίσης από το κανάλι για να κατέβει στην πολιτική, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την τηλεόραση τώρα που αντιμετωπίζει τόσο έντονα προβλήματα.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα,  το συμβόλαιό του με τον STAR θα ανανεωθεί ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει να ασχολείται ενεργά και με την πολιτική αλλά όχι μέσα από τη Βουλή.

Διαβάστε τι θα γίνει με τους παρουσιαστές των άλλων καναλιών


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε