Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στον πάγο μπαίνει και το «50-50»

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπητές τηλεοπτικές σειρές. Το «50-50» καταφέρνει να κάνει τους τηλεθεατές να περνούν ευχάριστα και στο MEGA ακόμα πιο ευχάριστα παρατηρώντας τις υψηλές τηλεθεάσεις του.

Ωστόσο, ακόμα και αυτή η αγαπημένη σειρά δεν κατάφερε να ξεφεύγει από την οικονομική κρίση και τελικά δεν πρόκειται να βγει φέτος στον αέρα. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στον αρχικό σχεδιασμό του MEGA το «50-50» ήταν να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της σεζόν. Τα οικονομικά προβλήματα όμως, που ισχύουν και στο τηλεοπτικό τοπίο έκαναν τους υπεύθυνους του καναλιού να μεταθέσουν την προβολή της για το επόμενο μισό της, δηλαδή να την υπολογίζουν για το Φεβρουάριο του 2012.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ακόμα και αυτό δεν είναι πλέον εφικτό.. Τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων προσπάθησαν να σώσουν τη σειρά και να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και τελικά το «50-50» θα βρεθεί στο… ψυγείο, όπως και το «Είναι ακόμα μακριά μπαμπαστρουμφ».

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι το MEGA είναι το κανάλι που και φέτος θα βγάλει τις περισσότερες ελληνικές σειρές, αφού τα γυρίσματα για το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», «Dr Μάρτιν» και «Το όνομά μου είναι Βαγγέλης» έχουν γλιτώσει από την οικονομική κρίση και το «ψαλίδισμα». Επίσης, τα γυρίσματα για τους «Άρχοντες» την καθημερινή σειρά που θα αντικαταστήσει τα «Μυστικά της Εδέμ» προχωρούν κανονικά με σκοπό να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2012.

Έτσι η αγαπημένη σειρά «50-50» σε σενάριο των Βασίλη Ρίσβα, Δήμητρας Σακαλή και Έλενας Σολωμού ερμηνευμένο από την παρέα των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβας Γαλανοπούλου και Μαρίας Ανδρίτσου, θα έρθει στο τηλεοπτικό τοπίο –αν όλα βεβαίως, πάνε καλά- την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, σκοπός του MEGA είναι τα γυρίσματα για το «50-50» να πραγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα ώστε η σειρά να κρατηθεί έτοιμη στο ράφι για την επόμενη σεζόν..

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν την πρόταση αυτή θα τη δεχτεί τόσο η εταιρεία παραγωγής όσο και οι ηθοποιοί αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές που θα εργαστούν φέτος για να πληρωθούν μετά από –τουλάχιστον- ενάμιση χρόνο…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε