Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Ντάνος, Μάριος και μονομαχίες για γερά νεύρα

Survivor: Ντάνος, Μάριος και μονομαχίες για γερά νεύρα

Ο ελληνοτουρκικός αγώνας του Survivor έληξε και η Τουρκία αναδείχθηκε νικήτρια. Σαρωτικός ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ και ο Μάριος Ιωαννίδης ξεχώρισε από την ομάδα των Ελλήνων.

Στους δύο ελληνοτουρκικούς αγώνες, οι δύο ομάδες του ελληνικού Survivor που έγιναν μία… γροθιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πάλεψαν απέναντι στην ομάδα του τούρκικου Survivor, που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Οι δύο κορυφαίοι παίκτες της ελληνικής ομάδας ήταν χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Θυμίζουμε ότι το concept της Τούρκικης παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τα δύο «Survivor», Ελλάδας και Τουρκίας, ήταν οι δύο ομάδες να βρεθούν σε έναν αγώνα ελληνοτουρκικής φιλίας, όμως το πάθος και η ανταγωνιστικότητα είχαν τον πρώτο ρόλο.

Η τούρκικη ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή από την ομάδα της Ελλάδας. Η ταχύτητά τους, η σωματική υπεροχή τους, η απίστευτη δύναμη και ευστοχία τους, έκανε τους Τούρκους παίκτες, δυνατούς αντίπαλους. Έτσι, το σκορ στους δύο αγώνες διαμορφώθηκε ως εξής: Στον πρώτο αγώνα οι Τούρκοι κέρδισαν με 10 -7 και στον δεύτερο αγώνα με 10 -9. Ουσιαστικά, η νίκη καθορίστηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν το προβάδισμα απέναντι στους Τούρκους παίκτες, αλλά να χάσουν στο… δευτερόλεπτο στο στόχο.

Δείτε εδώ όσα έγιναν στους αγώνες του Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Εκτός από τα παραπάνω, τους παίκτες του τούρκικου Survivor χαρακτήριζε και η ανταγωνιστικότητά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παίκτης Ogeday που δεν μπόρεσε να δεχτεί την ήττα του στην αναμέτρηση ενάντια στον γρήγορο όπως πάντα και εύστοχο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Παρόλο που ο Ogeday είχε το προβάδισμα, χάρη στην τύχη και την ευστοχία του τρελού Κύπριου κατάφερε εκείνος να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του, με αποτέλεσμα ο Τούρκος παίκτης σχεδόν να καταρρεύσει!

Με δύναμη χτύπησε τα χέρια του στην κατασκευή ως ένδειξη αγανάκτησης, πήγε και γρίνιαξε στην ομάδα του και πήρε τον αέρα του στη θάλασσα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να προσπαθούν να του αναπτερώσουν το ηθικό και να τον ηρεμήσουν λέγοντάς τους ότι ούτως ή άλλως το ματς θα το κερδίσουν και θα αναπληρώσει, κερδίζοντας την ελληνική ομάδα, αύριο!

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με την υπερβολική αντίδραση του Ogeday που τον έβλεπαν να γονατίζει στο νερό. Δεν σχολίασαν τίποτα και παρέμειναν σιωπηλοί αποδεικνύοντας ότι η σιωπή είναι η καλύτερη συμπεριφορά σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι παίκτες του ελληνικού Survivor δήλωσαν ότι ο Μάριος θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα αφού έχει αποδείξει τόσο καιρό στο παιχνίδι ότι είναι ένας παίκτης που δεν τα παρατάει ποτέ και χάρη στην ταχύτητά του κερδίζει εύκολα συνήθως τον αντίπαλό του. Στην πρώτη αναμέτρηση τόσο οι παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό ξαφνιάστηκε λίγο που ο Μάριος δεν χάριζε πόντο στην ομάδα του με τον ίδιο να δηλώνει ότι ήταν ιδιαίτερα “άμπαλος”, παρόλ’  αυτά στην δεύτερη μάχη τα πήγε πολύ καλύτερα.

Δείτε εδώ πώς αποθεώνουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο οι Τούρκοι.

Mια άλλη κορυφαία στιγμή ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος – εξαιρετικός στην επιδοσή του και στους δύο ελληνοτουρκικούς αγώνες – προσπαθούσε να “γυρίσει” το παιχνίδι στην αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας. Με την δεύτερη συμμετοχή του στην δεύτερη αναμέτρηση του Survivor Ελλάδας Τουρκίας, ο “Ντάνος” έφερνε την τέταρτη νίκη προσπαθώντας να ανεβάσει το ηθικό των συμπαικτών του. Το σκορ γινόταν 4 Ελλάδα, 8 Τουρκία.

Η ανακούφισή του ήταν τόσο μεγάλη που μόλις κέρδισε έκανε τον σταυρό του. Η κίνησή του μάλιστα αυτή έγινε μπροστά σε εκατομμύρια Τούρκων και σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο twitter. Ωστόσο, το τελικό σκορ ανέδειξε την Τουρκία νικήτρια, εξέλιξη που στενοχώρησε τον Ντάνο. Πόσο μάλλον αφού στην τελευταία αναμέτρηση, έχασε αυτός σε συνεργασία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο δευτερόλεπτο και “χάρισε” στην ομάδα των Τούρκων το 10 – 9.

Μπορεί να έχασε στο παρατσάκ, αλλά δεν ξεχνάμε ότι ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος για τους Τούρκους με αποκορύφωμα τον πρώτο αγώνα όπου σε όλες του τις κούρσες έφερε εύκολα τη νίκη. Δείτε τι δήλωσε μετά τον ελληνοτουρικό αγώνα.

“Ο λόγος που είμαι στεναχωρημένος είναι ότι με πείραξε αρκετά. Με ενοχλεί που δεν κατάφερα να κερδίσω στον τελικό του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Δεν με κέρδισε όμως ένας ανάξιος αντίπαλος, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σαν ομάδα η τουρκική παρουσιάστηκε και σήμερα και χθες πολύ καλά μέσα στο αγώνισμα. Φαίνεται ότι έχουν κάποια εμπειρία. Βέβαια, όταν κρίνεται ένα παιχνίδι στη βολή, είναι πολύ εφικτό να κερδίσουμε. Δικαιούνταν, ίσως, λίγο περισσότερο συνολικά τα παιδιά να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι”, δήλωσε ο ίδιος στις κάμερες του Survivor.

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor, αυτό της Κυριακής, αρχικά θα παρακολουθήσουμε το κοινό έπαθλο για τους Έλληνες και τους Τούρκους, ένα μεγάλο φαγοπότι που θα απολαύσουν όλοι μαζί και μια Live εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή, Fedon. Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα χαλαρή σε αντίθεση με αυτήν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής τους, που ήταν τεταμένη.

Ύστερα από το γλέντι τους, οι Τούρκοι θα χαρούν μια εβδομάδα στην Μύκονο με άφθονο φαγητό και… κανονικό ύπνο σε κρεβάτια! Οι Έλληνες όμως, επέστρεψαν άμεσα στην παραλία τους στον Άγιο Δομίνικο και ξεχνούν την… ομαδικότητά τους και τη στενή σχέση συνεργασίας που είχαν αναπτύξει, αφού γίνονται και πάλι αντίπαλοι. Τόσο η ομάδα των Μαχητών όσο και η ομάδα των Διασήμων καταθέτει την ψυχή της για να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Τα τελευταία νέα τα μάθατε; Δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο Survivor και καμία ομάδα δεν θα χάσει παίκτη της!

Δείτε όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε