Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor 28/3: Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor 28/3: Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Δείτε τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του Survivor. Η ήττα των Μαχητών, τα νεύρα του “τρελού Κύπριου”, Μάριου και ο άγριος καβγάς του Ορέστη Τσανγκ με την Ειρήνη Κολιδά και την Σάρα Εσκενάζυ.

Χαμός έγινε για άλλη μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η ομάδα των Διασήμων αναδείχθηκε νικήτρια και οι παίκτες της απόλαυσαν μακαρόνια με κιμά. Η ομάδα των Μαχητών όμως δεν άντεξε την ήττα και δεν άργησαν οι εκνευρισμοί και οι μεταξύ τους τσακωμοί

Ο Ορέστης Τσανγκ εξέφρασε τον θυμό του στην Ειρήνη Κολιδά και την Σάρα Εσκενάζυ καθώς όπως είπε ο ίδιος ενοχλήθηκε με την συμπεριφορά τους που “χαζογέλαγαν” μετά το αγώνισμα και την ήττα τους. Προς υπεράσπισή τους, η Ειρήνη διαφώνησε έντονα και απάντησε ότι ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο του διαφορετικά και δεν έχει δικαίωμα να τούς λέει τι να κάνουν.

Δείτε στο zappit.gr όλες τις ειδήσεις για το Survivor

Πάντως και οι υπόλοιποι άνδρες των Μαχητών είχαν την ίδια άποψη με τον Τσανγκ…

Σε αντίστοιχη κατάσταση βρέθηκε και ο Μάριος, ο τρελός Κύπριος ο οποίος δήλωσε στις κάμερες ότι είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος με την ήττα της ομάδας.

«Πώς να ηρεμώ όταν χάνω; Δεν μπορώ να ηρεμήσω ρε φίλε, νευριάζω όταν χάνω», είπε ο Μάριος στον Πάνο Αργιανίδη, ενώ ύστερα πρόσθεσε: «Σήμερα χάσαμε στο παιχνίδι του επάθλου που ήταν η μακαρονάδα, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γι αυτό. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας το άξιζαν, έπαιξαν καλύτερα από εμάς, φάνηκε ότι το ήθελαν περισσότερο και σίγουρα το είχαν περισσότερο ανάγκη από εμάς. Αν και είμαι άνθρωπος, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, δεν μοιράζομαι φαγητό, θέλω πάντα να κερδίζω το φαγητό και τις ασυλίες και ότι έχει να κάνει με τα έπαθλα. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους γιατί πραγματικά ήταν καλύτεροι από εμάς».

Δείτε στο zappit.gr όλες τις ειδήσεις για το Survivor

Η κακή διάθεσή τους όμως είχε ξεκινήσει από το πρωί αφού στην παραλία των Μαχητών είχαν στηθεί πολλά “πηγαδάκια” για όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη μέρα στο Συμβούλιο του Νησιού και την λογική με την οποία τέθηκαν οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Σήμερα, 29 Μαρτίου θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα και η συγκίνηση της ομάδας που θα νικήσει θα είναι μεγάλη, αφού πρόκειται για έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα.

Την ίδια στιγμή, η κόντρα των Μαχητών φαίνεται ότι συνεχίζει με τον Κώστα “τον μισθοφόρο” να μιλά για ακόμη μια φορά για την ύπουλη στρατηγική που ακολουθεί ο Πάνος με τον Ορέστη Τσανγκ.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε