Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor – Αγγελόπουλος: Τα γελάκια με Κολιδά – Εσκενάζυ νευρίασαν τη Βαλαβάνη [vid]

Survivor – Αγγελόπουλος: Τα γελάκια με Κολιδά – Εσκενάζυ νευρίασαν τη Βαλαβάνη [vid]

Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου.

Ο Αγγελόπουλος βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο της Βαλαβάνη μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor. “Ρε Γιώργο, μην τα κάνεις αυτά. Μην τα κάνεις. Δεν είναι ωραίο. Με ενοχλεί. Με ενοχλεί γιατί είσαι στην ομάδα μου και δεν θέλω να γίνονται αυτά”, ακούγεται να του λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να απορεί για το τι εννοεί.

Από εκείνη την ώρα βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που προσπάθησαν να “ανακαλύψουν” άλλη μια φορά το γεγονός που πείραξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς οι κάμερες δεν έπιασαν τι έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι φανατικοί βέβαια του Survivor συνέδεσαν την αντίδρασή της με το γεγονός πως μίλησε με τις γυναίκες των μαχητών που μετά το τέλος του αγώνα γελούσαν και δέχτηκαν επίθεση από τον συμπαίκτη τους Ορέστη Τσανγκ.

 

 

 

Από τα πλάνα της παραγωγής φαίνεται να “δένει” τις αντιδράσεις δύο παικτών από δύο διαφορετικές ομάδες και συγκεκριμένα του Ορέστη Τσανγκ και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Αυτό που φαίνεται να ενόχλησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη όπως και τον Ορέστη Τσανγκ ήταν ότι η Σάρα Εσκενάζυ και η Ειρήνη Κολιδά γελούσαν και μιλούσαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε