Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: Χαμός για Ντάνο! Αποθέωση και ντου από το κοινό! [vids]

Survivor Αγγελόπουλος: Χαμός για Ντάνο! Αποθέωση και ντου από το κοινό! [vids]

Η υποδοχή που επεφύλασσε το φανατικό κοινό του Survivor στον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε προηγούμενο στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου όπου πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να πιστέψει την αγάπη του κόσμου που ξέσπασε σε χειροκροτήματα τη στιγμή που μπήκε στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου για τον ημιτελικό του Survivor. Από το βλέμμα του φάνηκε να τα χάνει με την απίστευτα θερμή υποδοχή, ενώ η συγκίνηση του Ντάνου ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του σόου.

Μετά από τις δυσκολίες που έζησε το μεγάλο φαβορί του Survivor τους τελευταίους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ήταν η στιγμή του Ντάνου να ζήσει την απόλυτη δικαίωση που δεν γνώρισε από συμπαίκτες και αντιπάλους. Μπορεί να ένιωθε περιθωριοποιημένος ανάμεσα σε πολλούς διάσημους και μαχητές αλλά δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως το φανατικό κοινό του Survivor ήταν δίπλα του σε κάθε δύσκολη στιγμή, αποδεικνύοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την αγάπη του από τη στιγμή που γύρισε στην Ελλάδα.

Στο κατάμεστο θέατρο του Άλσους Βεΐκου δεν σταμάτησαν στιγμή να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ευχαριστεί τον κόσμο. “Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω γιατί όποιος και να γύριζε και να έβλεπε αυτό το πράγμα, την τόση αγάπη που βγάζει ο κόσμος για όλο αυτό που λέγεται Survivor… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τελείωσε και είμαστε εδώ σήμερα. Συγχαρητήρια και στα παιδιά που είμαστε μαζί. Ήταν ένα ταξίδι που δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ μέσα μας. Πραγματικά είναι ευλογημένο αυτό το ταξίδι για μένα, είναι δώρο Θεού γιατί μπόρεσα και είδα και τα δικά μου όρια και όλα τα όρια. Και της υπομονής και της αντοχής και μπόρεσα να αντέξω διάφορα πράγματα και να μην αλλάξω. Έχω εκτιμήσει περισσότερο από ποτέ την υγεία. Σίγουρα όλοι μας θα έχουμε μια διαφορετική ζωή, αλλά είναι και μεγάλη ευθύνη αυτό για μας. Από κει και πέρα έχω εκτιμήσει ότι αυτό που μου δόθηκε δεν δόθηκε τυχαία και είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα γιατί πραγματικά μας αγάπησε ο κόσμος και μας έβαλε στα σπίτια του και πρέπει να φανώ και ο ίδιος άνθρωπος αντάξιος όλων αυτών των οποίων υποστηρίζω και δεν πρόκειται να κάνω κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι καλά”, σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δηλώνοντας σοκαρισμένος από αυτό που συμβαίνει με την αγάπη του κόσμου.

Ο πραγματικός χαμός έγινε όταν ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνά στον τελικό του Survivor, με τον κόσμο να κατεβαίνει από την εξέδρα για να τον αγκαλιάσει και να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. Στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Αγγελόπουλου το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αποθεώνοντας το μεγάλο φαβορί του Survivor. Πολλοί έφυγαν από τις θέσεις τους για να βρεθούν στο πλευρό του, να τον συγχαρούν και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του, αναγκάζοντας τον Σάκη Τανιμανίδη και τους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν εκκλήσεις για να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Διαβάστε επίσης:

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor: Αθάνατο greek καμάκι! Μάριος και Ντάνος φλέρταραν τουρίστριες!

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε