Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Αγγελόπουλος, Χανταμπάκης και Χρανιώτης υποψήφιοι για αποχώρηση! Το πιο επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού! [vid]

Survivor: Αγγελόπουλος, Χανταμπάκης και Χρανιώτης υποψήφιοι για αποχώρηση! Το πιο επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού! [vid]

Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας από τους μαχητές, οι διάσημοι σε ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor ψήφισαν για αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Από τη στιγμή που η Ειρήνη Παπαδοπούλου κέρδισε την ατομική ασυλία, ήταν αναμενόμενο πως όλα θα κυλούσαν διαφορετικά από ό,τι υπολόγιζε η κλίκα των διασήμων στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor. Αφού δεν μπορούσαν να ψηφίσουν και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ψήφισαν για μια ακόμα φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την ατομική της ασυλία ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την ατομική ασυλία που εξασφάλισε ψήφισε τον Γιώργο Χρανιώτη.

Από την αρχή στο Συμβούλιο του Νησιού η Ειρήνη Παπαδοπούλου στράφηκε εναντίον του Στέλιου Χανταμπάκη, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί. “Ήταν ένας άνθρωπος που είχα εμπιστευτεί από την αρχή γιατί ό,τι λέμε δεν θέλω να το μεταφέρω στον διπλανό μου για να πάρω συμμάχους”, σημείωσε με τον Στέλιο Χανταμπάκη να ζητά τον λόγο και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοεί.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε