Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Ανατροπή μετά το τροχαίο και την αποχώρηση της Ειρήνης! Διάσημοι στην ομάδα των μαχητών!

Survivor: Ανατροπή μετά το τροχαίο και την αποχώρηση της Ειρήνης! Διάσημοι στην ομάδα των μαχητών!

Με την απόλυτη ανατροπή θα επιστρέψει το Survivor στην κανονική του ροή μετά το σοβαρό τροχαίο και τον τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη από την ομάδα των μαχητών.

Η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο έσπασε δύο πλευρά, με τον συμπαίκτη της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να δηλώνει πως θα επανέλθει όταν αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Η Ειρήνη των μαχητών βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες της στο Συμβούλιο του Νησιού για να ενημερώσει για το τροχαίο και την απόφασή της να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο μοναδικός που έλειπε από την ομάδα τους ήταν ο Μάριος που βρισκόταν με σπασμένο χέρι και κάταγμα στα πλευρά στο νοσοκομείο. Θα επανέλθει ωστόσο μετά την ανάρρωσή του που θα χρειαστεί πάνω από ένα μήνα.

Η αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και το διάστημα μέχρι την αποθεραπεία του Μάριου Πρίαμου Ιωννίδη θα φέρει τα πάνω κάτω στις δύο ομάδες του Survivor. Μετά από ένα λιγότερο απαιτητικό αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή, από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν ανακατατάξεις στις δύο ομάδες. Παίκτες των διασήμων θα βρεθούν στην ομάδα των μαχητών ώστε να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι που αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές.

Αυτό είχε γίνει μόνο με τον “διωγμό” του μεγάλου φαβορί του Survivor Γιώργου Αγγελόπουλου από την ομάδα μαχητών στην αρχή του Survivor που δυνάμωσε την ομάδα των διασήμων. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν ο  Αγγελόπουλος θα κληθεί να επιστρέψει στην ομάδα που τον έδιωξε και να αγωνιστεί ξανά με τους άλλοτε συμπαίκτες του που στράφηκαν εναντίον του από την αρχή.

“Ήδη έχει αρχίσει το πρώτο αγώνισμα επάθλου. Πιο ήπιο βέβαια. Θα το δούμε την Κυριακή. Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά”, δήλωσε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ Πρώτη Γραμμή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε