Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο Συμβούλιο και οι τελευταίοι παίκτες του Survivor είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τον τελικό. Μάριος και Ντάνος πέρασαν στον ημιτελικό και ο Σπαλιάρας αποχώρησε.

Η συγκίνηση όλων ήταν φανερή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Όλοι οι παίκτες έδωσαν σώμα και ψυχή για το τελευταίο αγώνισμα και τον ημιτελικό. Μια ανάσα πριν τον τελικό το παιχνίδι τα είχε όλα, εντάσεις και καβγάδες αλλά και συμφιλιώσεις. Δείτε όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.

Η φωτιά του Ντάνου και οι κακές αναμνήσεις

Περίεργα κοιμήθηκαν οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor, αφού το άγχος τους ήταν μεγάλο για το τελευταίο αγώνισμα. Όλοι όμως έδειξαν ότι ανυπομονούν να φύγουν. Η τροχαλία του Βασάλου έσπασε και δεν είχε τη διάθεση να την ξαναφτιάξει, αφού ο ίδιος τόνισε ότι μάλλον κάτι ήθελε να του πει αλλά θα του μείνει αξέχαστη. Και ο Αγγελόπουλος όμως φάνηκε έτοιμος να γυρίσει σπίτι του και στην οικογένειά του και μάλιστα άναψε μια μεγάλη φωτιά και μαζί, τις κακές αναμνήσεις του από το παιχνίδι.

“Ένα ακόμα ήσυχο βράδυ πέρασε για μένα, τί ήσυχο δηλαδή, μόνος μου στην καλύβα. Έφτασα πολύ κοντά στο κολιέ την προηγούμενη φορά, τώρα θα τα δώσω όλα για να πάρω το εισιτήριο για τον ημιτελικό”, δήλωσε ο Αγγελόπουλος για το πολυπόθητο δεύτερο και τελευταίο κολιέ που όλοι θα παλέψουν για να το αποκτήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μετά την πρώτη ατομική ασυλία που εξασφάλισε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και την απευθείας πρόκρισή του στον ημιτελικό μετά τη νίκη του επί του Ντάνου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας μπήκαν στον αγωνιστικό στίβο πιο παθιασμένοι από ποτέ για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη ασυλία και την παρουσία τους στον ημιτελικό του Survivor.

Το τελευταίο αγώνισμα αλλά το πιο σημαντικό

Το τελευταίο αγώνισμα του Survivor ήταν μία από τα ίδια. Όλα κρίθηκαν στην καλή ισορροπία των παικτών, την ταχύτητα και φυσικά την ευστοχία στον τελικό στόχο. Οι παίκτες – εκτός από τον Μάριο – καλούνταν να μεταφέρουν ένα κομμάτι ξύλου με μια ειδική κατασκευή περνώντας από διάφορα εμπόδια και φροντίζοντας να μη τους πέσει. Φτάνοντας στον τελικό στόχο έπρεπε με τα μπαλάκια που είχα στη διάθεσή τους να ρίξουν τα μικρά ξύλινα τουβλάκια που ήταν τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο σε μικρή απόσταση απέναντί τους.

Ο αγώνας για τον τελικό του Survivor έχει εξελιχθεί πια σε “Εμφύλιο πόλεμο” με τους παίκτες να αρχίζουν να παθιάζονται για τη νίκη και κάποιες φορές να χάνουν τον έλεγχο. Σπαλιάρας και Ντάνος μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες, όμως συνεχίζουν να είναι ακόμη φίλοι, όσο μπορούν στα πλαίσια του παιχνιδιού. To γνωστό μοντέλο έδινε από την αρχή του αγώνα οδηγίες στον Ντάνο. Στην πρώτη αναμέτρηση του με τον Αναγνωστόπουλο, ο μισθοφόρος ρώτησε τον Σπαλιάρα: “Οδηγίες στον Ντάνο δίνεις ρε; Τόσο καιρό από εμάς έτρωγες!”.

Κακός χαμός με Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλο

Στη συνέχεια του αγώνα, ο μισθοφόρος τα ξαναέβαλε με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας του “Αν θες κάτσε απέναντι και με τον Ντάνο να του δίνεις οδηγίες, όταν παίζει εναντίον μας”. Με τον Σπαλιάρα να του απαντά πιο σοφά από ποτέ: “Δεν παίζει εναντίον μας, είναι ατομικό”.

Το έλα να δεις έγινε και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Σπαλιάρας ήταν ο νικητής στις περισσότερες με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο Αναγνωστόπουλος συνειδητοποιεί ότι έχασε και ρίχνει μια μούντζα στον Σπαλιάρα, με τον ίδιο να πανηγυρίζει υπερβολικά τη νίκη του και να κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του Salt Bae.

Η στιχομυθία που ακολούθησε ήταν όλα τα λεφτά με την μία ατάκα μετά την άλλη…

Αναγνωστόπουλος: «Κ..όφαρδος ήσουν»

Σπαλιάρας: «Είχες τρία και είχα δύο και έριξα και μια τζούφια»

Α:«Έχω φτάσει δέκα ώρες πριν από εσένα.»

Σ:«Αυτό δε λέγεται κ..οφαρδία, λέγεται ευστοχία».

Α:«Έγινε.Όταν χάνεις είναι οι άλλοι κ..όφαρδοι, όταν κερδίζεις, είναι οι άλλοι άστοχοι.»

Σ:«Ευστοχία λέγεται. Εγώ πάντα δεύτερος φτάνω, δεν μπορώ να σε περάσω. Θα ήταν περίεργο να σε περάσω. Δεν φταίω εγώ που δεν εκμεταλλεύτηκες το πλεονέκτημα.»

A: «Απλά ήσουν κ..όφαρδος και πέσαν πιο πολλά.»

Σ: «Έριξα μια καλή δυνατή βολή στο κέντρο.»

Ο πιο άστοχος του χθεσινού ματς ήταν ο Κωνστανίνος Βασάλος ο οποίος και βγήκε πρώτος εκτός παιχνιδιού. Αμέσως μετά αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Αναγνωστόπουλος και Ντάνος κατέθεσαν σώμα και ψυχή όμως ο Ντάνος ήταν αυτός που τα κατάφερε στο τελευταίο αγώνισμα της χρονιάς. Έτσι, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Σπαλιάρας είναι αυτομάτως υποψήφιοι για αποχώρηση.

Και ο Σπαλιάρας έβγαλε το καλύτερο συμπέρασμα… “Το ξέρανε οι μανάδες σας! Και η δικιά σου και του Μάριου είχαν απαντήσει στο κουίζ την Κούβα!”, γύρισε και είπε στον Ντάνο.

Το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού και η αποχώρηση του Σπαλιάρα

Το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού ήταν επεισοδιακό. Ο κάθε παίκτης έκανε έναν μικρό απολογισμό αλλά η συγκίνηση κορυφώθηκε τη στιγμή που ο Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στα όσα δύσκολα έχει περάσει από την αρχή του παιχνιδιού και την απομόνωση που ένιωθε για πολύ καιρό ακόμα. Ο σκιαθίτης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ανοίχτηκε για πρώτη φορά.

Ο παίκτης που αποχώρησε, βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας ήταν ο Σπαλιάρας και όχι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που όλοι περιμέναμε… Τα spoilers (ξανα)έπεσαν έξω, θυμίζοντάς μας ό,τι δεν πρέπει να τους δίνουμε και πολύ σημασία. Ο Σπαλιάρας έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε… Ο ίδιος έμεινε για λίγες στιγμές αμήχανος και αμίλητος, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα από τη φόρτιση της στιγμής.

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και να μπω στην τετράδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι ο τελευταίος από την ομάδα μου που παρέμεινε. Φυσικά πάντα υπάρχει το παραπάνω. Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν του ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το Survivor.

Μέσα από νέα ψηφοφορία τη Δευτέρα, ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει. Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο πολυαναμενόμενος τελικός στην Αθήνα, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέα ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των παικτών που έχουν παραμείνει; Ποιος τελικά θα πάει ημιτελικό και ποιοι θα περάσουν στον τελικό του Survivor; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 21:00!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέοι κανόνες πριν τον μεγάλο τελικό!

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Survivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε