Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα! Ποιος κερδίζει! [vid]

Survivor: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα! Ποιος κερδίζει! [vid]

Λίγο πριν από το grande finale του Survivor και οι παίκτες διασήμων και μαχητών τα δίνουν όλα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους μέχρι τον τελικό.

Στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ μπαίνουν πιαθιασμένοι για να εξασφαλίσουν τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να παραμένει εκτός λόγω του τραυματισμού της.

Δύναμη, ταχύτητα, εγρήγορση και φυσικά ευστοχία στον τελικό στόχο θα κρίνει για άλλη μια φορά τον νικητή του δεύτερου ατομικού αγωνίσματος στο Survivor. Τα πράγματα δυσκολεύουν για διάσημους και μαχητές που πρέπει να καταθέσουν το 100% των δυνάμεών τους στις κούρσες για να κερδίσουν το διαφορετικό έπαθλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Το παιχνίδι τώρα είναι ατομικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας παύει να υποστηρίζει την ομάδα από την οποία προέρχεται”, σημειώνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. “Μπλε ξεκίνησα, μπλε θα τελειώσω. Μόνο μαχητές, τίποτα άλλο”, τονίζει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να υποστηρίζει πως μπορεί να είναι ατομικό αλλά σίγουρα θα υποστηρίζουν οι μαχητές τους μαχητές.

Ορισμένα από τα εμπόδια που θα κληθούν να ξεπεράσουν τα έχουν ήδη συναντήσει σε προηγούμενα αγωνίσματα διάσημοι και μαχητές, με τα παζλ, που συνήθως καθυστερούν τους παίκτες, να είναι δύο πριν τον τελικό στόχο που θυμίζει επιτραπεζιο air hockey. Στον πρώτο αγώνα, από το βίντεο που προβλήθηκε στο Survivor Panorama, ο Ντάνος χάνει από τον Μάριο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε μεγάλο βαθμό ο στίβος έχει ομοιότητες με το αγώνισμα στο οποίο έπαιξαν και οι παίκτες του τουρκικού Survivor, με διαφορά βέβαια στον τελικό στόχο.

Στο πρώτο ατομικό αγώνισμα του Survivor νικητής αναδείχθηκε το μεγάλο φαβορί του Survivor, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κερδίζει στον τελικό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Στο μεγάλο έπαθλο που κέρδισε ο Ντάνος πήρε μαζί του την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζυ, απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Άδειασε ξανά τον Χανταμπάκη η Παπαδοπούλου [vid]

Survivor: Κούρνιασε στην αγκαλιά της Βαλαβάνη ο Ντάνος [vid]

Survivor: Οι νέοι κανόνες και ο Ντάνος με τα κορίτσια του! [vids]

Τρέιλερ Survivor 20/6: Τα πράγματα σοβαρεύουν και τα έπαθλα δεν έχουν προηγούμενο

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε