Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Δεν άντεξε και δάκρυσε ο Αγγελόπουλος! [vid]

Survivor: Δεν άντεξε και δάκρυσε ο Αγγελόπουλος! [vid]

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του διαβάζοντας τα μηνύματα των φίλων του μακριά από τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στο σημείο να δακρύσει διαβάζοντας τα μηνύματα των φίλων του μετά τη νίκη στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor.

“Έχοντας αυτό ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας θα ήθελα να σου πω με έχεις κάνει υπερήφανο. Συνέχισε δυνατά! Και επειδή πάντα τελειώνεις αυτό που αρχίζεις, φτάσε στο τέλος Ντάνο! Αν δεν αποδίδει το ψαροντούφεκο φτιάξε βάρκα και βγες στα ανοιχτά για καμιά συρτή. Εκεί στα κοφτά θα έχει φαγκριά. Ο φίλος σου” ήταν το πρώτο μήνυμα του φίλου του Νίκου που έκανε τον Ντάνο να συγκινηθεί σε σημείο να δακρύσει.

“Από την παραγωγή μου είπανε να γράψω ένα γράμμα και από την πολλή συγκίνηση με έπιασε το κλάμα. Μου λείπες αλλά το πνεύμα σου είναι εδώ και με περιτρυγυρνά. Ζήσε την εμπειρία μέχρι το τέλος”, ήταν το μήνυμα του φίλου του Πάνου που περίμενε ο Αγγελόπουλος.

“Μόνο και μόνο που ήρθαν αυτά τα δύο γράμματα με γεμίζουν και δύναμη και με συγκινούν και με κάνουν να αισθάνομαι σημαντικός άνθρωπος που έχω δύο τέτοιους φίλους που για εμένα είναι οικογένεια”, τόνισε αργότερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε