Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Δεν ξανάγινε! Ουρλιαχτά Βαλαβάνη για Σάρα στο ατομικό! [vid]

Survivor: Δεν ξανάγινε! Ουρλιαχτά Βαλαβάνη για Σάρα στο ατομικό! [vid]

Φαίνεται πως οι δύο γυναίκες του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ, αλληλοϋποστήριζονται στο δύσκολο έργο τους την ώρα των ατομικών αγωνισμάτων.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ είναι οι μόνες γυναίκες που έχουν απομείνει στο Survivor και καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Από τη στιγμή που το Survivor έγινε ατομικό, η Σάρα Εσκενάζυ αγωνίζεται ενάντια στους συμπαίκτες της και τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα των διασήμων, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρέμενε μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο εκτός αγωνισμάτων λόγω τραυματισμού.

Στο τελευταίο αγώνισμα και ενώ η Σάρα αγωνιζόταν με τον Γιάννη Σπαλιάρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέχασε τις δύο ομάδες και εμψύχωνε με ουρλιαχτά από τον πάγκο την παίκτρια των μαχητών. “Ανέβασε ρε Σάρα, πάμε” φώναζε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Σάκη Τανιμανίδη να σημειώνει πως αυτή είναι η πρώτη φορά που παίκτης των διασήμων υποστηρίζει κάποιον μαχητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η Σάρα Εσκενάζυ με την υποστήριξη και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον πάγκο των διασήμων κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη από τον Γιάννη Σπαλιάρα που καθυστέρησε πάρα πολύ στο δεύτερο παζλ του τελευταίου ατομικού αγωνίσματος. Μπορεί να μην τα κατάφερε να προχωρήσει τόσο πολύ στο ατομικό αγώνισμα και να μην την επιλέξει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για το έπαθλο, αλλά η Σάρα Εσκενάζυ είχε τη γυναικεία υποστήριξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στη διάρκεια του αγώνα.

Είχε απολαύσει με τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο πρώτο ατομικό αγώνισμα και το προηγούμενο επεισόδιο το ξεχωριστό έπαθλο. Μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ένα θαλάσσιο πάρκο, να έρθει σε επαφή με δελφίνια και να απολαύσει ένα λαχταριστό γεύμα.

Ο Ντάνος είχε εξηγήσει την απόφασή του να πάρει μαζί του εκτός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη τη Σάρα, σημειώνοντας πως το έπαθλο ήταν πιο γυναικείο και πως ήθελε να της δώσει τη δυνατότητα να το χαρεί γιατί μπορεί από μόνη της να μην καταφέρει να κερδίσει κάποιο από τα έπαθλα των ατομικών αγωνισμάτων. Είναι λογικά τα δύο κορίτσια να έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα από τη στιγμή που είναι και οι μοναδικές γυναίκες, μία από κάθε ομάδα, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μια ανάσα από το grande finale του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Η αγκαλιά Ντάνου και Μάριου, το χορευτικό Σάρας και Βασάλου και το τζακούζι! [vids]

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε