Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Δικαιώνεται ο Αναγνωστόπουλος – Ο Τσανγκ είπε ψέματα! [vid]

Survivor: Δικαιώνεται ο Αναγνωστόπουλος – Ο Τσανγκ είπε ψέματα! [vid]

Με ένα παλιό βίντεο αποδεικνύεται ποιος λέει ψέματα ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Ορέστη Τσανγκ. Είχει πει ή όχι ο Τσανγκ ότι ψηφίζει στρατηγικά…

Οι κόντρες ανάμεσα στον Ορέστη Τσανγκ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο καλά κρατούν. Οι δύο συμπαίκτες από την αρχή του Survivor είχαν διαφωνίες με αποκορύφωμα τη χθεσινή τους διένεξη στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την ατομική του ασυλία έβγαλε προτεινόμενο τον Ορέστη Τσανγκ κάτι το οποίο είχε ως φυσικό επακόλουθο έναν καβγά ανάμεσά τους.

 Ο πρώην μισθοφόρος ανέφερε ότι ο Ορέστης Τσανγκ τον έχει ψηφίσει παλαιότερα για προτεινόμενο προς αποχώρηση με την εξήγηση ότι ψηφίζει “στρατηγικά”, κάτι το οποίο ο Ορέστης αρνήθηκε.

Κώστας: «Όλα τα παιδιά είναι ισάξια. Τον Τσανγκ θα επιλέξω που παρόλο που έχουμε έρθει αρκετά κοντά τελευταία κι έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις. Αγωνιστικά είναι στα ίδια επίπεδα με τη Σάρα, η Σάρα είναι πιο κοντά σε μένα. Μην ξεχνάμε πως κάποιοι έχουν πει στο παρελθόν πως θα ψηφίζουν αγωνιστικά και είχαν πει “δεν θα ψήφιζα τον φίλο μου” και ότι ψηφίζουν στρατηγικά. Οπότε καλό είναι να τα σκεφτόμαστε και αυτά και να μην ξεχνάμε το παρελθόν. Είχε πει ο Τσανγκ ότι “εγώ ψηφίζω στρατηγικά τον Κώστα” και είχε πει ο Κωνσταντίνος, ενώ είπε ότι ψηφίζω αθλητικά, ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ τον Πάνο.»

Ορέστης: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι στρατηγικά θα σε ψηφίσω Κώστα.»

Κώστας: «Το είχες πει στο προτελευταίο συμβούλιο.»

Ορέστης: «Εγώ ότι σε ψηφίζω στρατηγικά; Είπα ότι είμαι αδικημένος επειδή με ψήφισες.»

Κώστας: «Είχες πει πολύ καλά “στρατηγικά”».

Η αλήθεια όμως είναι μία. Βίντεο από το προτελευταίο Συμβούλιο του Νησιού όπου την ασυλία την είχαν χάσει οι μαχητές, ο Ορέστης είχε πει ότι ψηφίζει τον Κώστα γιατί δεν έχουν έρθει κοντά αλλά και γιατί το παιχνίδι από ομαδικό γίνεται ατομικό και είναι πια θέμα που “μπορείς να το πεις και στρατηγικής”.

Η διαφωνία τους στο χθεσινό Συμβούλιο:

H “στρατηγική” που είπε χαρακτηριστικά ο Τσανγκ από το 3:36 αλλά αρνήθηκε μετά:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε