Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor – Ειρήνη Παπαδοπούλου κατά κλίκας: “Θέλετε να με ξεκάνετε κιόλας” [vid]

Survivor – Ειρήνη Παπαδοπούλου κατά κλίκας: “Θέλετε να με ξεκάνετε κιόλας” [vid]

Φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δυσκολεύουν στην παραλία των διασήμων, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να τα βάζει ανοιχτά κατά της κλίκας ακόμα και για το φαγητό.

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Κοκκινάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις καρύδες στο Survivor, με τους υπόλοιπους της κλίκας να παίρνουν το μέρος του διάσημου πολίστα. “Γιατί βγήκε μαύρο το ρύζι; Έπρεπε να πρώτα να γίνει το ρύζι και μετά η καρύδα, τώρα θα έχει γεύση καρβουνίλα”, σχολίασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για το φαγητό.

Λίγο αργότερα είπε στον Κώστα Κοκκινάκη πως δεν έφαγε τη χαλασμένη καρύδα που της έδωσε. Αυτή η κουβέντα της έβαλε φωτιά στη συζήτηση, με τον Κώστα Κοκκινάκη να την κατηγορεί για απαράδεκτη συμπεριφορά.

“Δεν καταλαβαίνω.”

“Αυτή που μου έδωσες.”

“Δεν στην έδωσα. Εσύ τη ζήτησες. Σου είπα ότι είναι χαλασμένη.”

“Τη ζήτησα. Γιατί δεν τη μυρίσατε; Τι θέλετε; Να με ξεκάνετε κιόλας;”

“Μας κοροϊδεύεις τώρα;”

“Δεν την άνοιξες; Δεν τη μύρισες;”

“Να ανοίξω την καρύδα. Καταρχήν σου είπα από πριν ότι η καρύδα θα είναι χαλασμένη. Όχι δεν την άνοιξα. Είναι απαράδεκτο αυτό.”

“Εσύ είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες.”

“Εγώ έκανα κάτι; Παιδάκι μου δεν ζήτησες καρύδες και σου είπα θα είναι χαλασμένη μετά από δυο μέρες; Και λες “ποιος τις έχει τις καρύδες, τις κρύβατε εκεί πέρα”. Πρόσεχε τι λες. Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά. Στο διάολο” ήταν η αντίδραση του Κώστα Κοκκινάκη που πήρε το φαγητό του και απομακρύνθηκε από τα νεύρα του.

Ο Λάμπρος Χούτος της είπε να πως δεν κάνει κακό να πει και ένα ευχαριστώ, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να προτείνει να μαγειρέψει την επόμενη φορά εκείνη. Αργότερα η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξήγησε τον λόγο που θύμωσε με τη στάση του Κώστα Κοκκινάκη.

“Ζητώ συγγνώμη που δεν συγκρατήθηκα που το έκανα ενώπιον όλων των συμπαικτών μου και δεν το έκανα μεμονωμένα να τον πιάσω και να του πω γιατί παίζεις τόσο βρώμικα. Αλλά δεν συγκρατήθηκα γιατί στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί ανθρώπινα ελπίζεις ότι μπορεί να είμαι τόσο πεινασμένη όπως τότε ο Σπαλιάρας και να φάω και τη χαλασμένη καρύδα. Ελπίζεις ή απλά θέλεις στα μάτια μου να δείξεις δες ότι σου δίνουμε και όλη την καρύδα. Το ένιωσα ότι το κάνουν επίτηδες για να λυγίσω. Μπορεί να το κάνουν αυτό επίτηδες για να αντιδράσω και να δημιουργήσουν μια πρόφαση για να με ψηφίσουν. Νομίζω ότι τους την έδωσα στο πιάτο και απλόχερα. Μπορούν να με ψήφισουν”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε