Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Έτοιμοι για “πόλεμο”! Χαμός στα social media!

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Έτοιμοι για “πόλεμο”! Χαμός στα social media!

Η απόφαση να αγωνιστεί η ελληνική “dream team” του Survivor με αυτή των Τούρκων έχει φανατίσει το κοινό σε Ελλάδα και Τουρκία που εμφανίζεται ετοιμοπόλεμο στα social media.

Διάσημοι και μαχητές ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Survivor για να ανταγωνιστούν τους Τούρκους survivors, με την εξέδρα από την Ελλάδα να είναι έτοιμη για… επανάσταση! Βέβαια όλοι έχουν τρομάξει από τα θηρία της τουρκικής ομάδας, με τους περισσότερους να προβλέπουν ήττα για την ελληνική dream team του Survivor με διάσημους και μαχητές.

Μετά από τρεις μήνες στο Survivor και αλεπάλληλες μάχες ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές στα αγωνίσματα, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους survivors από την Τουρκία. Το φανατικό κοινό βέβαια σχολιάζει με χιούμορ τα θηρία του τουρκικού Survivor, βλέποντας την ήττα να πλησιάζει! Εκτός όμως από το ελληνικό φανατικό κοινό, οι Τούρκοι που παρακολουθούν μανιωδώς το τουρκικό Survivor κάνουν “πόλεμο” στους αντιπάλους με αναρτήσεις στο #Survivorgr.

Ένταση, τραυματισμοί και απίστευτος αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους στο σημερινό επεισόδιο. Οι πληροφορίες, που μεταδίδουμε με επιφύλαξη, θέλουν τους Έλληνες survivors να γνωρίζουν την ήττα στο απαιτητικό αγώνισμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη η “dream team” διασήμων και μαχητών χάνει 10 – 7 από τους αντιπάλους της. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν τα spoiler από τον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη μάλιστα έχει διαρρεύσει spoiler με το πρώτο αγώνισμα ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Τούρκο αντίπαλό του Furkan στο Survivor. Οι συμπαίκτες τους φωνάζουν από τους πάγκους για να τους εμψυχώσουν, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να χάνει στον απαιτητικό αγώνα και τους Τούρκους να πανηγυρίζουν το 1 – 0. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έμεινε από την αρχή πίσω αλλά κατάφερε να πλησιάσει τον αντίπαλό του, χωρίς ωστόσο να του κλέψει τη νίκη, καθώς ο Furkan ήταν πολύ πιο εύστοχος στον τελικό στόχο.

Διάσημοι και μαχητές από το ελληνικό και το τουρκικό Survivor θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Αυτοί είναι οι αντίπαλοι από την Τουρκία που θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να κλέψουν τη νίκη από τους Έλληνες αντιπάλους τους.

Τα “θηρία” του τουρκικού Survivor

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε