Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα πήρε άγρια ο Ogeday με την ήττα από τον Μάριο [vid]

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα πήρε άγρια ο Ogeday με την ήττα από τον Μάριο [vid]

Βαριά πήρε την ήττα του ο Ogeday στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδας Τουρκίας. Δείτε τι έγινε μετά και την αντίδραση των Ελλήνων παικτών.

Ένα απίστευτο επεισόδιο παρακολούθησε χθες το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Μαχητές και Διάσημοι ενώθηκαν σε μία ομάδα και ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωπη με νέο… αντίπαλο, τους παίκτες του Τούρκικου Survivor.

Το concept της Τούρκικης παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τα δύο «Survivor», Ελλάδας και Τουρκίας, ήταν οι δύο ομάδες να βρεθούν σε έναν αγώνα ελληνοτουρκικής φιλίας. Και οι δύο ομάδες “αγκάλιασαν” την ιδέα αυτή και μάλιστα ύστερα από παρότρυνση Τούρκου παίκτη θα απολαύσουν μαζί Τούρκοι και Έλληνες ένα απίστευτο έπαθλο με ένα φαγοπότι που δεν έχει προηγούμενο.

Δείτε εδώ τι έγινε χθες στο Survivor ανάμεσα στον Βασάλο και την Βαλαβάνη.

Από την πρώτη στιγμή ένα ήταν φανερό… Η τούρκικη ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή από την ομάδας της Ελλάδας. Η εξαιρετική ταχύτητά τους, η σωματική υπεροχή τους, η απίστευτη δύναμη και ευστοχία τους, έκανε τους Τούρκους παίκτες δυνατούς αντίπαλους. Από την μεριά τους, οι Έλληνες παίκτες του Survivor δεν τα παράτησαν παρόλο που συνειδητοποίησαν το πόσο πίσω ήταν σε σχέση με αυτούς και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν αγώνα που τελικά εξελίχθηκε σε ντέρμπι και η νίκη δεν τους χαρίστηκε τόσο εύκολα…

Εκτός από τα παραπάνω, τους παίκτες του τούρκικου Survivor χαρακτήριζε και η ανταγωνιστικότητά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παίκτης Ogeday που δεν μπόρεσε να δεχτεί την ήττα του στην αναμέτρηση ενάντια στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Παρόλο που ο Ogeday είχε το προβάδισμα, χάρη στην τύχη και την ευστοχία του τρελού Κύπριου κατάφερε εκείνος να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του, με αποτέλεσμα ο Τούρκος παίκτης σχεδόν να καταρρεύσει!

Με δύναμη χτύπησε τα χέρια του στην κατασκευή ως ένδειξη αγανάκτησης, πήγε και γρίνιαξε στην ομάδα του και πήρε τον αέρα του στη θάλασσα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να προσπαθούν να του αναπτερώσουν το ηθικό και να τον ηρεμήσουν λέγοντάς τους ότι ούτως ή άλλως το ματς θα το κερδίσουν και θα αναπληρώσει, κερδίζοντας την ελληνική ομάδα, αύριο!

Δείτε εδώ το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου Survivor.

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με την υπερβολική αντίδραση του Ogeday που τον έβλεπαν να γονατίζει στο νερό. Δεν σχολίασαν τίποτα και παρέμειναν σιωπηλοί αποδεικνύοντας ότι η σιωπή είναι η καλύτερη συμπεριφορά σε αυτές τις περιπτώσεις. Άλλωστε, Μαχητές και Διάσημοι είναι έτοιμοι να πάρουν ρεβάνς και να κερδίσουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor που αναμένεται σε λίγες ώρες και πρόκειται πάλι για ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Ogeday είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωπηλασία και βάσει στατιστικών είναι από τους καλύτερους παίκτες της τουρκικής ομάδας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε