Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Θα πέσουν κορμιά! Ποιος κερδίζει! [vids]

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Θα πέσουν κορμιά! Ποιος κερδίζει! [vids]

Το Survivor αναμένεται να καθηλώσει ξανά Πέμπτη και Παρασκευή το φανατικό του κοινό με το ελληνοτουρκικό ντέρμπι.

Ο ΣΚΑΙ φέρνει το δυνατό του χαρτί Πέμπτη και Παρασκευή με διπλό επεισόδιο και το ελληνοτουρκικό Survivor θα δει το φανατικό κοινό και στις δύο χώρες. Μετά από τρεις μήνες στο Survivor και αλεπάλληλες μάχες ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές στα αγωνίσματα, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους survivors από την Τουρκία.

Μαχητές και διάσημοι μπαίνουν με ένταση και πάθος να διεκδικήσουν τη νίκη από τους Τούρκους αντιπάλους τους και ανάβουν τα αίματα για το πολυπόθητο έπαθλο. Ο Τούρκος παραγωγός έταξε στους Έλληνες πως αν νικήσουν θα κάνουν μια εβδομάδα διακοπές στο Μπόντρουμ.

Σκηνές έντασης, τραυματισμοί και απίστευτος αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους στο σημερινό επεισόδιο. Οι πληροφορίες, που μεταδίδουμε με επιφύλαξη, θέλουν τους Έλληνες survivors να γνωρίζουν την ήττα στο άκρως απαιτητικό αγώνισμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη η “dream team” διασήμων και μαχητών χάνει 10 – 7 από τους αντιπάλους της. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν τα spoiler από τον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη μάλιστα έχει διαρρεύσει spoiler με το πρώτο αγώνισμα ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Τούρκο αντίπαλό του Furkan. Οι συμπαίκτες τους φωνάζουν από τους πάγκους για να τους εμψυχώσουν, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να χάνει στον απαιτητικό αγώνα και τους Τούρκους να πανηγυρίζουν το 1 – 0. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έμεινε από την αρχή πίσω αλλά κατάφερε να πλησιάσει τον αντίπαλό του, χωρίς ωστόσο να του κλέψει τη νίκη, καθώς ο Furkan ήταν πολύ πιο εύστοχος στον τελικό στόχο.

Στις σκέψεις του Τούρκου παραγωγού είναι να γίνει τελικός για Ελλάδα και Τουρκία. Έτσι ενώ ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο επεισόδιο του Survivor να προβληθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, τελικά μπορεί να το τραβήξουν δύο ακόμα ημέρες και να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου. Τα δύο ριάλιτι είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την ίδια περίοδο και στα σχέδια των στελεχών της εταιρείας παραγωγής AcunMedya, που είναι και για τα δύο ριάλιτι, είναι να γίνουν οι δύο τελικοί στο ίδιο μέρος. Ο λόγος είναι ότι αφού θα δημιουργηθεί ένας χώρος μάχης θα μειωθεί σημαντικά το κόστος παραγωγής. Άλλωστε Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες θα έχουν γνωριστεί, ως αντίπαλοι και τα επεισόδια με τον αγώνα μεταξύ τους θα προβληθούν και στις δύο χώρες!

Αυτό βέβαια το ντέρμπι Ελλάδας – Τουρκίας μας θυμίζει το κόνσεπτ του Survivor Ελλάδα – Τουρκία που είχε προβληθεί 2006-2007 με παρουσιαστές τον Τούρκο παραγωγό και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Τη νίκη τότε είχε πάρει ο Τούρκος Ντεριά Ντουρμουσλάν που πέθανε το 2011 με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που αγόρασε με το έπαθλο του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε