Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Εντάσεις, αποχώρηση και αποκάλυψη του “ένοχου” μυστικού του Αγγελόπουλου!

Survivor: Εντάσεις, αποχώρηση και αποκάλυψη του “ένοχου” μυστικού του Αγγελόπουλου!

Είναι εδώ και μέρες που οι διάσημοι στο Survivor έχουν στοχοποιήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, βγάζοντάς τον στη σέντρα για αποχώρηση εκμεταλλευόμενοι και την ατομική ασυλία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για να βγάλουν υποψήφιο και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Χωρίς κανένας από τους τηλεθεατές να κατανοεί τα περί εμπιστοσύνης που επικαλέστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκπροσωπώντας τους περισσότερους από τους συμπαίκτες της, η Σόφη Πασχάλη λίγο πριν από την αποχώρησή της από το Survivor αποκάλυψε το “ένοχο” μυστικό του Γιώργου Αγγελόπουλου. Πάλι βέβαια τα μισόλογα είχαν την τιμητική τους στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, με τη Σόφη Πασχάλη να ζητά από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των διασήμων να μη φοβηθούν και να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Λίγο πριν από το Συμβούλιο του Νησιού παρακολουθήσαμε τη Σόφη Πασχάλη να αποκαλύπτει τους λόγους που έχει στοχοποιηθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον Γιώργο Χρανιώτη. Αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ήταν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπιασε ψάρια και τα έφαγε κρυφά με κάποιους από τους συμπαίκτες του ενώ οι υπόλοιποι είχαν πέσει για ύπνο και πως εμφανίζει αρχηγικές τάσεις, περιγράφοντας ένα περιστατικό κόντρας ανάμεσα στον Ντάνο και τα κορίτσια των διασήμων.

Το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor πήρε βέβαια φωτιά, με τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Λάμπρο Χούτο, τη Σόφη Πασχάλη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κατηγορούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με το φανατικό κοινό να στηρίζει με πάθος το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο ριάλιτι και τον Ντάνο να αντιπαρατίθεται μαζί τους, κατηγορώντας τους μάλιστα πως έπεσαν όλοι να φάνε τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η κόντρα του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξεκίνησε από τη στιγμή ανάλυσης στρατηγικής που ακολουθούν οι διάσημοι, με τον πρώτο να σημειώνει πως δεν υπάρχουν στάνταρ γιατί δεν ξέρουν από την αρχή τα αγωνίσματα. “Πάντα έτσι κάναμε και κερδίζαμε”. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του υποστήριξε πως οι συμπαίκτες του δεν μπορούν πολλές φορές να ξεχωρίσουν το αυτονόητο από την πείνα και την εξαθλίωση, είτε αφορά στρατηγικά λάθη είτε στη συμβίωσή τους. “Λάθη θα γίνουν, το σημαντικό είναι να τα βλέπεις και να μην τα ξανακάνεις”.

Λίγο πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή της, η Σόφη Πασχάλη μίλησε για τη μέρα που ποτέ δεν είδαμε τηλεοπτικά ποτέ με συζητήσεις, κόντρες και απομονώσεις. “Λέγαμε ότι μιλάγαμε για restart που δεν έγινε ποτέ και στη συνέχεια ήρθαν οι ήττες”. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την πλευρά της μίλησε ξανά για θέματα εμπιστοσύνης, τονίζοντας πως δεν ταιριάζουν ως χαρακτήρες και συμπεριφορές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατηγορώντας τον πως δεν την προσέγγισε για να μάθει τους λόγους που τον ψήφισε. Οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τονίζει ότι δεν τον προδιαθέτει αυτό που εισπράττει από τους συμπαίκτες του για να μιλήσει μαζί τους και να συμμετέχει στην πλάκα και την παρέα τους.

Όσο για το πολυπόθητο μυστικό από τα μισόλογα που ακούστηκαν και πάλι στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπιασε ψάρια και τα μοιράστηκε με κάποιους συμπαίκτες του, πιθανότατα και τον Στέλιο Χανταμπάκη που ωστόσο δεν συμφωνούσε αλλά συμμετείχε ως ένα μέρος, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Πάλι βέβαια δεν φάνηκε να αποκαλύπτονται όλα, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να σημειώνει πως δεν μίλησαν ανοιχτά για να μην τον προσβάλουν και τον εκθέσουν.

“Ήμουν προσωπικά ο πρώτος που μίλησε με τον Γιώργο και για αυτό έγινε η επόμενη παρεξήγηση. Ήμουν ο πρώτος που ανέφερα είτε για τη δημόσια στάση του είτε για τον τρόπο που λειτουργεί διαφορετικά από την ομάδα είτε για τον τρόπο που σκέφτεται. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρεξηγηθήκαμε γιατί το κρατούσε μέσα του. Υποτίθεται ότι κάναμε ένα restart. Κάναμε μια συζήτηση. Του μιλήσαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ακουστεί και τον προσβάλουμε δημόσια. Έχουμε πει απλά για εμπιστοσύνη και για χαρακτήρα. Όλα τα υπόλοιπα τα λύσαμε χωρίς να τα ακούσει κανένας. Σε είχαμε δει να κάνεις κάποια πράγματα και για αυτό στο είχαμε είπαμε κρυφά”, τόνισε ο Στέλιος Χανταμπάκης. “Στα οποία ήσουν σύμφωνος. Ας μιλήσει η υπόλοιπη ομάδα”, είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης ζήτησε από τον Γιάννη Σπαλιάρα να πει αν ήταν σύμφωνος με τη στάση του Γιώργου, με τον δεύτερο να σημειώνει πως ναι μεν δεν ήταν σύμφωνος με τη στάση του Γιώργου αλλά συμμετείχε σε αυτό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε