Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Επική ατάκα μισθοφόρου για τη μάνα του! [vid]

Survivor: Επική ατάκα μισθοφόρου για τη μάνα του! [vid]

Διαφορετικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με το κουίζ ερωτήσεων. Με μια ατάκα του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε το κοινό να “κλάψει” από τα γέλια.

Μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη, Αγγελόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βασάλος, Ιωαννίδης και Σπαλιάρας, τα έδωσαν όλα στο κουίζ ερωτήσεων του χθεσινού Survivor, για το μεγαλύτερο έπαθλο ως τώρα, το αυτοκίνητο. Οι παίκτες καλούνταν να μαντέψουν τι απάντησαν οι μητέρες του σε δεκάπεντε ερωτήσεις που τους αφορούν.

Highlight της βραδιάς κουίζ ήταν η ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη “Πόσο συχνά σας κάνει δώρο το παιδί σας”. Στην ερώτηση αυτή μάθαμε ότι συνέχεια κάνει δώρα στην κυρία Ουρανία ο Αγγελόπουλος, που και που ο Βασάλος στην κυρία Αλίκη, ο Μάριος στην κυρία Λία και ο Σπαλιάρας στην κυρία Ευαγγελία. Η απάντηση του μισθοφόρου όμως δεν ήταν και τόσο απλή…

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απάντησε “που και που” και η απάντηση ήταν σωστή. Με μία ατάκα του όμως τα ισοπέδωσε όλα! Ο Μαχητής γυρνά αμέσως μετά στον Σπαλιάρα και του λέει: “Είχα πάει Πράγα και γύρισα με μια τσάντα με ρούχα. Έτσι και έλεγε κάτι άλλο, θα την σκότωνα!”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό του χθεσινού “ματς”, ήταν ο Βασάλος και ο Αναγνωστόπουλος. Και οι δύο αγωνίστηκαν εκ νέου σε ένα αγώνισμα με δεμένα τα μάτια. Οι παίκτες καλούνταν να βάλουν νούμερα σε ένα πίνακα με ανάγλυφη μορφή. Ο πιο γρήγορος ήταν ο personal trainer που αποδείχθηκε ο νούμερο ένα… μαμακιάς και θα χαρίσει στη μητέρα του, το αυτοκίνητο!

Ποιος θα είναι ο νικητής του επόμενου ατομικού αγωνίσματος; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των παικτών με την απομόνωση του Ντάνου; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 1:42:00 εδώ: 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε