Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Επική γκάφα Μελέτη με Βαλαβάνη! Πάρτι στα social media! [vid]

Survivor: Επική γκάφα Μελέτη με Βαλαβάνη! Πάρτι στα social media! [vid]

Χρειάστηκε μια στιγμή για να παρασυρθεί από τα σχόλια του φανατικού κοινού του Survivor η Ελεονώρα Μελέτη και να πει στον αέρα το “παρατσούκλι” που έχουν βγάλει για την αθλητικογράφο Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Παπαδοπούλου ή Βλαχαβάνη Βαλαβάνη ήταν η πιο δυνατή παίκτρια” είπε η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής, διαβάζοντας ερώτηση τηλεθεατή για το Survivor. Αμέσως κατάλαβε την γκάφα της και διόρθωσε το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αλλά αυτό το λάθος της ήταν αρκετό για να πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια και να οργιάσει το φανατικό κοινό στα social media.

Η Ελεονώρα Μελέτη συγκρατήθηκε να μη γελάσει μόλις συνειδητοποίησε το λάθος της και συνέχισε κανονικά την ερώτηση που απηύθυνε στην καλεσμένη της Ειρήνη Κολιδά. Από εκείνη βέβαια τη στιγμή το φανατικό κοινό άρχισε το πάρτι στα social media, καθώς έχουν άχτι την αθλητικογράφο για τη στάση της απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την περιβόητη κλίκα των διασήμων στο Survivor

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ευχαρίστησαν την παρουσιάστρια για το λάθος της εν τη ρύμη του λόγου, με πολλούς να σημειώνουν πως ήθελε να ξεσπάσει στα γέλια αλλά συγκρατήθηκε. Το φανατικό κοινό από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού έβγαλε παρατσούκλια στους παίκτες που είχε άχτι για τις περιβόητες κλίκες. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρεθεί εδώ και καιρό στο στόχαστρο λόγω της κλίκας των διασήμων που οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και τη στοχοποίηση του Ντάνου που είναι και το μεγάλο φαβορί του Survivor. Όταν μάλιστα την τελευταία φορά που ήταν υποψήφια για αποχώρηση έφυγε η Λάουρα Νάργες κατηγορούσαν την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ για “παράγκα” στο Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διάσημοι – μαχητές τέλος! Ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα!
Survivor Βαλαβάνη – Βασάλος: Το story της σχέσης! “Έτοιμη να τον φιλήσει”
Survivor: Η κλωτσιά του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη που “έριξε” το ίντερνετ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε