Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Έβγαλαν το άχτι τους με Βαλαβάνη! Χαμός στα social media!

Survivor: Έβγαλαν το άχτι τους με Βαλαβάνη! Χαμός στα social media!

Από τη στιγμή που βγήκαν οι παίκτες των διασήμων για αποχώρηση τα social media πήραν φωτιά με το φανατικό κοινό του Survivor να πανηγυρίζει για την υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ήταν μια στιγμή που το φανατικό κοινό του Survivor περίμενε καιρό, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μπει στο στόχαστρο λόγω της στοχοποίησης του Γιώργου Αγγελόπουλου από την κλίκα των διασήμων. Εδώ και καιρό περίμεναν να βγει υποψήφια για να τη βγάλουν από το Survivor, χωρίς ωστόσο να ξέρει κανείς το αποτέλεσμα της πιο αμφίρροπης ψηφοφορίας.

Από την πρώτη φορά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και ψήφισε το μεγάλο φαβορί του Survivor είχε γίνει μισητή στο φανατικό κοινό που υποστήριζε παθιασμένα τον Ντάνο. Συνέχισε μάλιστα να τον ψηφίζει κάθε φορά για αποχώρηση, κατηγορώντας τον για αρχηγικές τάσεις και επισημαίνοντας πως δεν τον νιώθει τόσο κοντά της όσο τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε γρήγορα από τους πιο μισητούς παίκτες του Survivor λόγω της κλίκας που στοχοποίησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ίσως το τελευταίο “μαγείρεμα” στην ψηφοφορία με Λάουρα Νάργες και Κώστα Κοκκινάκη να στοιχίσει την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάτι δηλαδή που έζησαν και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Λάμπρος Χούτος και η Σόφη Πασχάλη που “τιμωρήθηκαν” από το φανατικό κοινό μόλις βγήκαν υποψήφιοι για αποχώρηση παρά το γεγονός πως ήταν πολύ δυνατοί παίκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε