Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πως έφτασε μέχρι εδώ!

Survivor – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πως έφτασε μέχρι εδώ!

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη του Survivor έχει σήμερα τα γενέθλιά της! Ποιο είναι το κορίτσι με το τατουάζ που ξεχώρισε.

Η πιο δυνατή παίκτρια των Διασήμων του Survivor και πλέον η τελευταία. Αγωνίστρια, στυλάτη, δυναμική αλλά και ευαίσθητη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο για τη «συμμετοχή» της στην «κλίκα», όσο για την ιδιόμορφη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και για τις νίκες που χαρίζει απλόχερα στην ομάδα της. Ποια είναι όμως η αληθινή Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν μπει στο Survivor;

Παρουσιάστρια και αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και την ενασχόληση με τα social media. Ο λόγος που είπε «ναι» στο Survivor είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων, το θεωρεί μια τρελή εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τα όρια της.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το Survivor..

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καθημερινά δείχνει στο τηλεοπτικό κοινό ότι αγωνιστικά είναι μια δυνατή αντίπαλος και ήρεμη δύναμη. Στα αθλήματα, διατηρεί την ψυχραιμία της και προσπαθεί να αποβάλλει το άγχος έτσι ώστε να συγκεντρωθεί και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Χάρη στις γνώσεις της στην κολύμβηση, έχει αποδείξει ότι τα πάει πολύ καλά στα αγωνίσματα με το νερό, ενώ λόγω της ενασχόλησής με τον στίβο ξεχωρίζει για την ταχύτητά της, που της δίνει συχνά το προβάδισμα. Όλα αυτά την βοηθούν να επικεντρώνεται στον τελικό στόχο και τελικά να κερδίζει την αντίπαλό της και να χαρίζει εύκολα τον πόντο στην ομάδα της.

Το κορίτσι με τα τατουάζ έχει αποδείξει επιπλέον ότι πρόκειται και για μια παίκτρια που πέρα από το αγώνισμα, τα πάει εξίσου καλά και στη συμβίωση. Ξεκίνησε στο παιχνίδι έχοντας μια ουδέτερη στάση απέναντι στους συμπαίκτες της και κάνοντας περισσότερο παρέα με την δασκάλα γιόγκα Σόφη Πασχάλη – η δεύτερη διάσημη παίκτρια που αποχώρησε – αλλά και με την παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες, την παίκτρια που αποχώρησε αυτήν την εβδομάδα από το Survivor. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει ανοιχτά στην κάμερα ότι έχει βρει στα πρόσωπά τους, τις δύο καινούργιες της κολλητές και είναι πολύ σίγουρη ότι η παρέα αυτή θα συνεχίσει και μετά το παιχνίδι.

Πέρα από τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει κοντά στον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ξεχνά τα αγαπημένα της  πρόσωπα που έχει αφήσει πίσω στην Ελλάδα. Συχνά γίνεται ευαίσθητη και κλαίει μπροστά στην κάμερα του Survivor, λέγοντας ότι της λείπουν οι γονείς της και η οικογένειά της. Η ευαισθησία της φαίνεται και στα αγωνίσματα με έπαθλα επικοινωνίας, στα οποία είναι η πρώτη που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, στο άκουσμα και μόνο ότι θα δει μηνύματα της μητέρας ή του πατέρα της. Μάλιστα, σε ένα αγώνισμα η Ευρυδίκη είχε αφιερώσει τη νίκη της στην μητέρα της που όπως είπε, της λείπει πολύ και της έχει αδυναμία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το Survivor.

Στα social media υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κοινού που την θεωρεί μέλος της αποκαλούμενης «κλίκας» των Διασήμων. Στην κόντρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Στέλιου Χανταμπάκη, εκείνη είχε πάρει το μέρος του Στέλιου. Έτσι, το κοινό την είχε στο μυαλό του ως μέλος της ομάδας των παικτών που «στρίμωχναν στην γωνία» τόσο την Ειρήνη όσο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Δύο παίκτες που το κοινό έχει αγαπήσει και έχει στηρίξει σε σχέση με τους υπόλοιπες παίκτες των Διασήμων. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και αυτοί που έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά της Ευρυδίκης. Η ίδια φαίνεται να έχει ηρεμήσει τον τελευταίο καιρό και παρά τις κόντρες της με τον Ντάνο, προσπαθεί να κρατά μια πιο ουδέτερη στάση.

Δεν ξεχνάμε όμως ότι ήδη από τις πρώτες μέρες που εντάχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην ομάδα των Διασήμων, εκείνη από την αρχή εξέφρασε την απόψή της ανοιχτά, τονίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που δεν του έχει εμπιστοσύνη. Από τότε, οι τσακωμοί τους και οι σπόντες δεν έχουν τελειωμό, παρόλ’ αυτά υπάρχουν και στιγμές που τους έχουμε δει να έρχονται πιο κοντά, δίνοντας στο κοινό την αίσθηση ότι αφήνουν πίσω τις διαφορές τους. Στο πάρτι της ένωσης έδωσαν ένα φιλί «συμφιλίωσης» ενώ στα αγωνίσματα αγκαλιάζονται σφιχτά και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Πρόκειται για μια σχέση… πάθους, αφού εκφράζουν τα μεταξύ τους συναισθήματα έντονα και είναι άγνωστο το τι θα ακολουθήσει μεταξύ τους.

Τώρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μείνει μόνη της. Η κολλητή της Λάουρα αποχώρησε και πλέον θα αγωνίζεται τόσο απέναντι στην Σάρα Εσκενάζυ όσο και απέναντι στην Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Έτσι, η κούρασή της θα είναι διπλή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για πρόβλημα υγείας της αθλητικογράφου που μπορεί κιόλας να οδηγήσει στην αποχώρησή της. Την «επόμενη μέρα» των Διασήμων ύστερα την αποχώρηση της Λάουρα, θα την παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή 14 Μαΐου.

Την ίδια δηλαδή μέρα που στον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη θα γιορτάζει για πρώτη φορά στη ζωή της μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους φίλους της, τα γενέθλια της. Η γνωστή αθλητικογράφος θα «κλείσει» τα 31 της χρόνια και σίγουρα  το γεγονός ότι έχει μείνει μόνη της δεν θα την χαροποιήσει, ειδικά μια τέτοια μέρα που έχει ανάγκη από αγάπη. Μπορεί μια μεγάλη μερίδα του κοινού στα social media να υποστηρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στις κόντρες τους, ωστόσο η Ευρυδίκη παραμένει ένα μεγάλο παιδί με ευαισθησίες και σίγουρα είναι μια παρουσία που ήρθε για να μείνει, αφού ό,τι κάνει, το κάνει με στυλ!

Χρόνια Πολλά Ευρυδίκη

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε