Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: “Φυγαδεύουν” διάσημους και μαχητές στην Τουρκία – Ποιοι πάνε ημιτελικό!

Survivor: “Φυγαδεύουν” διάσημους και μαχητές στην Τουρκία – Ποιοι πάνε ημιτελικό!

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο τελικό του Survivor… Δείτε πού θα πάνε οι παίκτες μετά τα γυρίσματα και ποια είναι η τελική τετράδα, σύμφωνα με διαρροές.

Γυρίσματα Survivor τέλος! Οι παίκτες λιγόστεψαν και το μέρος που θα πάνε, μαθεύτηκε! Δείτε τι αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Ποιοι παίκτες πάνε ημιτελικό

“Στον ημιτελικό του Survivor θα είναι σίγουρα ο Ντάνος, θα είναι σίγουρα ο Μάριος και βεβαίως θα είναι σίγουρα ο Βασάλος. Ποιος θα είναι ο τέταρτος; Παιδιά αν θέλετε το πιστεύετε, πηγή έγκυρη μου είπε ότι παίζεται ανάμεσα σε Σπαλιάρα και μισθοφόρο“, είπε μεταξύ άλλων η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Στην Τουρκία οι παίκτες μετά τα γυρίσματα

“Τέλος τα γυρίσματα γιατί τελειώσουν και του τουρκικού. Σάββατο ξημερώματα έρχονται οι δικοί μας, οι της παραγωγής! Πού όμως θα πάει η τετράδα; Πληροφορίες αποκλειστικές του LaBiriBiri λένε ότι οι τέσσερις που θα φτάσουν στον τελικό θα ξεκουραστούν στα παράλια της Τουρκίας. Θα πάνε Τσεσμέ; Θα πάνε Αλικαρνασσό; Εγώ λέω ότι θα πάνε Αλάτσατα, είναι το τελευταίο ελληνικό χωριό, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει! Γιατί; γιατί εκεί ο Ατζούν έχει βίλα και τεράστιες ξενοδεοχειακές μονάδες!”.

Υπενθυμίζουνε βέβαια ότι όλα αυτά βασίζονται σε διαρροές και όχι επίσημες πληροφορίες, οπότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό.

Δείτε το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη:

Τι θα δούμε σήμερα

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor δείχνει ότι αυτός που θα μείνει, θα πρέπει να περάσει από 40 κύματα για να αποδείξει ότι το αξίζει. Ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία είναι τα απαραίτητα εφόδια που θα καθορίσουν τον νικητή με την Ευρυδίκη να εμφανίζεται και αυτή στο στίβο μάχης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Το κομμάτι της στρατηγικής σίγουρα θα παίξει” δηλώνει ο Μάριος, ενώ η Ευρυδίκη επισημαίνει στον Ντάνο ότι πρέπει να πάρει το κολιέ της ασυλίας γιατί αλλιώς θα τον ψηφίσουν για αποχώρηση.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor; Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πιο σημαντικό έπαθλο, αυτό της ασυλίας; Θα σοβαρέψουν οι αντίπαλοι ή θα συνεχίσουν να πανηγυρίζουν όλοι για όλους; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε με την αποχώρηση που θα καθηλώσει το κοινό λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Η αγκαλιά Ντάνου και Μάριου, το χορευτικό Σάρας και Βασάλου και το τζακούζι! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε