Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Γίνονται και θαύματα! Ο Σπαλιάρας κέρδισε τον Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Γίνονται και θαύματα! Ο Σπαλιάρας κέρδισε τον Αγγελόπουλο! [vid]

Και όμως ο Γιάννης Σπαλιάρας κατάφερε να κερδίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Δείτε τι του είπε μετά το αγώνισμα στο χθεσινό Survivor.

Γιώργος Αγγελόπουλος εναντίον Γιάννη Σπαλιάρα. Μια αναμέτρηση της οποίας το αποτέλεσμα όλοι θα έλεγαν ότι είναι αναμενόμενο… Για άλλη μια φορά όμως το Survivor είναι όλο εκπλήξεις και ανατροπές.

Οι παίκτες ετοιμάστηκαν για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα ακόμη απαιτητικό αγώνισμα που αυτή τη φορά όμως ήταν λίγο διαφορετικό. Το αγώνισμα είχε να κάνει με συνεργασία. Το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας ήθελε τους παίκτες να αγκαλιάζονται προκειμένου να διατηρήσουν την ισορροπία τους πάνω στις δοκούς και ύστερα να βάλουν δύο πετυχημένες βολές με κρίκους.

Και οι δύο ομάδες του Survivor πάλεψαν σκληρά για να καταφέρουν να χαρίσουν τον πόντο στην ομάδα τους. Στον πρώτο γύρο η αναμέτρηση τους εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ντέρμπι όμως στον δεύτερο είχαν το προβάδισμα οι Μαχητές με ισχυρούς παίκτες αυτήν την φορά τα… outsiders, Γιάννη Σπαλιάρα και Ελισάβετ που ήταν και υποψήφιοι για αποχώρηση.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Η πιο απίστευτη στιγμή του χθεσινού Survivor ήταν χωρίς αμφιβολία η κούρσα του Σπαλιάρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Ντάνος θα χαρίσει εύκολα τον πόντο στην ομάδα του τελικά, οι δύο παίκτες έφτασαν σχεδόν την ίδια στιγμή στον τελικό στόχο – με ένα μικρό προβάδισμα του Αγγελόπουλου – αλλά ο Σπαλιάρας ήταν αυτός που κατάφερε να βάλει δύο συνεχόμενες πετυχημένες βολές.

Δείτε την αναμέτρησή τους στο 1:38:00 και τις δηλώσεις του ενώπιόν του για το… κατόρθωμά του στο 1:59:00 εδώ:

“Όλα γίνονται παιδιά! Εγώ εδώ κατάφερα να κερδίσω τον Αγγελόπουλο”, δήλωσε στην ομάδα του για να τους ενθαρρύνει το γνωστό μοντέλο που πανηγύρισε έντονα τη νίκη του. Ο ίδιος μάλιστα αργότερα, δήλωσε ενώπιον όλων ότι νιώθει περήφανος που κατάφερε να τον κερδίσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Survivor, αφού ο Ντάνος θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς αντίπαλους.

Δείτε εδώ τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνεργασία με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ήταν αυτός που κατάφερε να εξολοθρεύσει τον Κώστα Κοκκινάκη με τον Γιώργο Χρανιώτη, κάνοντας το τελικό σκορ 10 – 5 υπέρ των Μαχητών. Οι Μαχητές λοιπόν ήταν αυτή που χάρηκαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με πρόσωπα της οικογένειάς τους.

Αναμένουμε σε λίγες ώρες νέο έκτακτο επεισόδιο του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε