Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Γραφικοί οι διάσημοι! Ξανά υποψήφιος για αποχώρηση ο Αγγελόπουλος!

Survivor: Γραφικοί οι διάσημοι! Ξανά υποψήφιος για αποχώρηση ο Αγγελόπουλος!

Μια ακόμα φορά που οι διάσημοι έβαλαν στο στόχαστρο το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Λάουρα Νάργες, ο Λάμπρος Χούτος και ο Κώστας Κοκκινάκης είναι υποψήφιοι για αποχώρηση μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από την ψηφοφορία του κοινού.

Οι διάσημοι δεν φαίνεται να αλλάζουν στάση και βγάζουν ξανά στη σέντρα το μεγάλο φαβορί του Survivor και τον πιο δυνατό τους παίκτη Γιώργο Αγγελόπουλο, αγνοώντας τα… μηνύματα υποστήριξης του κόσμου μετά τα αποτελέσματα των περασμένων ψηφοφοριών που έβγαλαν εκτός Survivor τον Στέλιο Χανταμπάκη και τη Σόφη Πασχάλη.

Με την ομάδα των διασήμων να έχει αποδυναμωθεί μετά τη διπλή αποχώρηση Στέλιου Χανταμπάκη και Ειρήνης Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε απλά ότι καλό θα ήταν να σταματήσει το να τον βγάζουν συνέχεια υποψήφιο για αποχώρηση οι συμπαίκτες του.

Μετά την ήττα των διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας και τον Γιώργο Χρανιώτη με τον Μπο να κερδίζουν τις δύο ατομικές ασυλίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα Νάργες βρέθηκαν υποψήφιοι με ισοψηφία. Ο Χρανιώτης στη συνέχεια ψήφισε χρησιμοποιώντας την ατομική του ασυλία τον Κώστα Κοκκινάκη και ο Μπο αντίστοιχα τον Λάμπρο Χούτο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε