Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor Greece: Τη συναυλία του Sting την χάρηκαν στο φουλ οι Διάσημοι! [vid]

Survivor Greece: Τη συναυλία του Sting την χάρηκαν στο φουλ οι Διάσημοι! [vid]

Άφου έφαγαν καλά, οι Διάσημοι το διασκέδασαν και με το παραπάνω στη συναλία του Sting. Δείτε τι χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Μία ομάδα του Survivor κατάφερε να κάνει ξέφρενο γλέντι σε συναυλία του Sting, ύστερα από ένα χορταστικό φαγητό!

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα όπου οι παίκτες καλούνταν με κλειστά μάτια να ακολουθήσουν μια πορεία με πολλά εμπόδια και βολές. Μαχητές και Διάσημοι άκουγαν πιστά τις οδηγίες των συμπαικτών τους όσο είχαν τα μάτια τους κλειστά και προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο τους…

Δείτε εδώ το αγώνισμα των παικτών στο επεισόδιο του Survivor με το μοναδικό έπαθλο.

Τελικά, το παιχνίδι του Survivor, εξελίχθηκε σε ντέρμπι όμως η ομάδα που τα κατάφερε ήταν των Διασήμων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να χαρίζουν στην ομάδα τους τον πόντο και να τερματίζουν το παιχνίδι με 10 – 7. 

Η ομάδα των Διασήμων γεύτηκε ελληνική σαλάτα, ελληνικά κρέατα (μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα) αλλά και παραβρέθηκε σε συναυλία του Sting με ιδιωτικό τζετ, μια μουσική εμπειρία που για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες.

Αναμένουμε νέο συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor σήμερα, Τετάρτη. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Δείτε πώς διασκέδασαν στη συναυλία του Sting:

Ο Στινγκ (Sting, πραγματικό όνομα: Gordon Matthew Thomas Sumner, 2 Οκτωβρίου 1951) είναι Άγγλος τραγουδιστής και ένας από τους διασημότερους Βρετανούς καλλιτέχνες. Ήταν μέλος του συγκροτήματος The Police μέχρι το 1985 όπου και ξεκίνησε την σόλο καριέρα του. Το πραγματικό του όνομα είναι Gordon Matthew Sumner.

Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 1951 σε μια πόλη κοντά στο Νιούκαστλ. Σήμερα είναι πατέρας 6 παιδιών, ασχολείται με την γιόγκα και έχει εκδώσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο Βroken Μusic.

Ως σολίστας καλλιτέχνης, ο Sting έχει Βραβευθεί με 12 βραβεία Γκράμμι, ένα Emmy, είχε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ ψηφίστηκε και Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2004 από το MusiCares.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε