Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Η αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου και το “πέσιμο” Ντάνου και Μάριου σε καυτές τουρίστριες [vids]

Survivor: Η αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου και το “πέσιμο” Ντάνου και Μάριου σε καυτές τουρίστριες [vids]

Ντάνος και Μάριος πήγαν Κούβα και Αναγνωστόπουλος και Βασάλος αφέθηκαν στην κρίση του κοινού. Δείτε τι χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Τελευταίο επεισόδιο του Survivor που το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τους final και… fantastic four. Η τετράδα έγινε (αγία) τριάδα, έτοιμη να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, τον ημιτελικό και τον πολυαναμενόμενο τελικό της Τετάρτης. Δείτε όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον σχολιασμό των παικτών για την καθόλου αναμενόμενη για εμάς αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα. “Θα ήθελα ο Γιάννης να συνεχίσει και να πάει στην επόμενη φάση, νόμιζα ότι θα φύγει ο Αναγνωστόπουλος. Όμως είπα και στον Γιάννη ότι ό,τι είναι να γίνει, γίνεται για καλό του, κάποιος άλλος ψηφίζει που το ξέρει καλύτερα από εμάς”, επεσήμανε στις κάμερες του Survivor, ο Ντάνος.

“Θεωρώ ότι έμειναν οι καλύτεροι παίκτες του παιχνιδιού, μέσα περιλαμβάνομαι και εγώ. Ήμουν συγκινημένος και το σκεφτόμουν από την προηγούμενη μέρα ότι δεν ήθελα να αποχωρήσω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Θεωρώ ότι δικαιώθηκα! Μαζί με τον κόσμο βάλαμε γκολ”, εξομολογήθηκε ο Αναγνωστόπουλος. “Ο Γιάννης έκανε την υπέρβαση, μέχρι εδώ που έφτασε ήταν καλά και το ξέρει και ο ίδιος αυτό”, δήλωσε ο Βασάλος.

“Το τελευταίο Συμβούλιο ήταν  πολύ συγκινητικό. Είχαμε στο νου μας τι περάσαμε, πόσες φορές έχουμε περάσει από ψηφοφορίες. Το Survivor θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο και στη μνήμη και στην καρδιά μας”, ανέφερε από την μεριά του Μάριος.

Ύστερα, οι παίκτες μίλησαν για τις καλές και κακές αναμνήσεις τους από την αρχή του Survivor έως και σήμερα. Και με μία φράση του ο Αγγελόπουλος κατέληξε σε ένα συμπέρασμα που περιγράφει όλο το Survivor: “Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι το πώς αλλάζουν οι άνθρωποι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και αφού το κοινό παρακολούθησε μια δακρύβρεχτη τελευταία μέρα των επίσης τελευταίων τεσσάρων παικτών, όπου όλοι μιλούσαν για τις “πλούσιες” εμπειρίες που απέκτησαν, άλλοι έφυγαν για Κούβα και άλλοι για Ελλάδα. Οι δύο παίκτες που κέρδισαν στα δύο διαφορετικά ατομικά αγωνίσματα της ασυλίας και πέρασαν στον ημιτελικό ταξίδεψαν στην Αβάνα. Αγγελόπουλος και Ντάνος απολαύσαν για πρώτη και… τελευταία φορά ένα έπαθλο, μαζί. Το κλίμα που επικρατούσε μεταξύ τους ήταν ευχάριστο με πολλές πλάκες και πειράγματα.

Τα δύο φαβορί του Survivor δείπνησαν μαζί, πήγαν για ποτάκι μαζί και γεύτηκαν τι πάει να πει κουβανέζικη διασκέδαση. Βέβαια τι να κάνει η Κούβα μπροστά στην Ελλάδα… Ο Αγγελόπουλος ήθελε τόσο πολύ μάλλον να γυρίσει στην Ελλάδα που στο αξιοθέατο με το παρατηρητήριο είπε ότι η πλατεία είναι σαν το Σύνταγμα…

Πάντως ο Μαχητής και ο Διάσημος δεν έχασαν χρόνο και… φλέρταραν τουρίστριες. Ο Μάριος ήταν ο πρώτος που μίλησε στα καυτά κορίτσια, ενώ και οι δύο παίκτες φωτογραφήθηκαν μαζί τους για να μη ξεχάσουν τις στιγμές αυτές και κυρίως τα κορίτσια…

Λίγο αργότερα, το σκηνικό άλλαξε απότομα και άρχισε η live ψηφοφορία. Βασάλος και Αναγνωστόπουλος έκατσαν αμήχανα σε σκαμπό και τους υποδέχτηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι δύο παίκτες θυμήθηκαν τα παλιά και η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ξαναέσμιξαν με τις οικογένειές τους.

Η αγωνία όμως έφτασε στο κόκκινο όταν ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της νέας ψηφοφορίας και της αποχώρησης. Ο πιο αδύναμος κρίκος από τους δύο, ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά αλλά ημιτελικό και τελικό θα δει παρά μόνο πίσω στον πάγκο με όλους τους προηγούμενους παίκτες του Survivor.

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τι έπεται όμως από δω και πέρα; Σήμερα Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία με την παρουσία όλων των παικτών του παιχνιδιού και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα  όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέας ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

Το παιχνίδι του Survivor οδεύει προς το τέλος και το τηλεοπτικό κοινό δεν φαίνεται να το έχει χορτάσει…

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Τσαντίστηκε στις ερωτήσεις για Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε