Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Η εξομολόγηση του Σπαλιάρα τους άφησε όλους άφωνους! [vid]

Survivor: Η εξομολόγηση του Σπαλιάρα τους άφησε όλους άφωνους! [vid]

Πόσα πράγματα μάθαμε για τους πέντε παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Την hot αποκάλυψη όμως του Σπαλιάρα δεν την περίμενε κανείς!

Oύτε αγώνισμα, ούτε στίβο μάχης, η χθεσινή κατάκτηση του αυτοκινήτου γινόταν με ερωτήσεις. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor φανέρωσε πολλά στοιχεία του χαρακτήρα των πέντε παικτών. Μάλιστα, ο Σπαλιάρας προχώρησε και σε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε…

Οι παίκτες του Survivor καλούνταν να μαντέψουν τι απάντησαν οι μητέρες του σε δεκάπεντε ερωτήσεις που τους αφορούν. Μέσα από αυτές τις ερωτήσεις μάθαμε ότι ο Ντάνος κάνει συνέχεια δώρα στη μητέρα του, ότι ο Βασάλος ξέρει τη μητέρα του καλύτερα από όλους, ότι ο Μάριος είναι αγόρι party animal και ότι ο Αναγνωστόπουλος ήθελε μικρός να γίνει αστροναύτης! Για τον Σπαλιάρα όμως μάθαμε ότι είναι ερωτευμένος!

Μπορεί αυτός και η Ζωή Τζάνη να έχουν να δουν ο ένας τον άλλον πολύ καιρό, αφού το γνωστό μοντέλο λείπει πάνω από  τέσσερις μήνες, όμως η αγάπη τους καλά κρατεί. Το κορίτσι του Γιάννη Σπαλιάρα και personal trainer συχνά έχει εκφράσει την αγάπη της για αυτόν στα social media. Μάλιστα, δεν ξεχνάμε και το πόσο είχε πει ότι της λείπει ο αγαπημένος της μέσα από έπαθλο επικοινωνίας που στο παρελθόν είχαν κερδίσει οι Μαχητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει στο παρελθόν, αφού έχουν δηλώσει ότι η σχέση τους είχε περάσει κρίση, τώρα φαίνεται ότι η απόσταση τούς κάνει καλό. Και οι δύο ανυπομονούν να περάσει γρήγορα ο καιρός, καθώς σε λίγες μέρες οι παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα δουν από κοντά όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό του χθεσινού “ματς”, ήταν ο Βασάλος και ο Αναγνωστόπουλος. Και οι δύο αγωνίστηκαν εκ νέου σε ένα αγώνισμα με δεμένα τα μάτια.  Οι παίκτες καλούνταν να βάλουν νούμερα σε ένα πίνακα με ανάγλυφη την μορφή τους. Ο πιο γρήγορος ήταν ο personal trainer ο οποίος μάλιστε είπε ότι το αυτοκίνητο θα το χαρίσει στη μητέρα του, κυρία Αλίκη!

“Αυτήν την περίοδο είσαι ερωτευμένος;”, ρωτά ο Σάκης Τανιμανίδης τον Σπαλιάρα με τον ίδιο να μη μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του και να απαντά Nαι!”. Δείτε το σχετικό απόσπασμα του χθεσινού Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε