Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η παράνομη αποκάλυψη της μαμάς του Ντάνου

Survivor: Η παράνομη αποκάλυψη της μαμάς του Ντάνου

Η αποκάλυψη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, που δεν έπρεπε να γίνει. Δείτε τι “ξέφυγε” από την μητέρα του Ντάνου στο έπαθλο επικοινωνίας.

Το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας παρακολούθησε χθες στο Survivor, το τηλεοπτικό κοινό. Οι νικητές συγκινήθηκαν βλέποντας live τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν να δουν εδώ και τέσσερις μήνες. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με την μητέρα του που του έχει λείψει πολύ.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο χθεσινό ματς, ήρθε στο 9 – 8 αντιμέτωπος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όλα δείχνουν ότι ήταν αρκετά αγχωμένος, αφού έκανε λάθη που τελικά του κόστισαν τη νίκη. Ο Ντάνος χάρισε τον νικητήριο πόντο στην ομάδα του, ενώ οι Μαχητές απογοητεύτηκαν με την ήττα τους.

Έτσι, Βαλαβάνη, Ντάνος και Χρανιώτης ήταν οι νικητές του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor. Οι παίκτες απόλαυσαν με την ψυχή τους το έπαθλο επικοινωνίας με τα μηνύματα των φανς και την βιντεοκλήση με την οικογένειά τους. Ο Αγγελόπουλος συγκινήθηκε με τη μητέρα του, η Βαλαβάνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την μητέρα και την αδερφή της και ο Χρανιώτης μίλησε με τον αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

«Μάνα, λίγος καιρός έμεινε… Θα σε δω σύντομα και θα σε παρατηρήσω ακόμα καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως μου έχετε λείψει όλοι! Και αυτή την τελευταία εβδομάδα, αν μου επιτρέπετε να κάτσω εδώ, το ότι σε είδα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα, το ξέρεις… Ανυπομονώ να σας δω όλους από κοντά», είπε ο Ντάνος, ο οποίος φαίνεται ότι έχει μια εξαιρετική σχέση με τη μητέρα του.  

Εκεί, η κυρία Ουρανία αποκάλυψε και κάτι που δεν έπρεπε… Η παραγωγή τούς είχε ενημερώσει ότι δεν θα έπρεπε να αποκαλύψουν τίποτα σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και πώς αντιμετωπίζονται από τον κόσμο. Το σφάλμα όμως έγινε όταν η μητέρα του Αγγελόπουλου έκανε την αποκάλυψη ότι τα “πιτάκια του Ντάνου” κάνουν θραύση στην Ελλάδα.

Ο ίδιος δήλωσε αργότερα στις κάμερες του Survivor ότι ντράπηκε με τα μηνύματα από τους φανς και πού να ξέρε τι κοινό έχει πίσω στην Ελλάδα…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 11:19 του παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor τρέιλερ: Ο ξαφνικός θάνατος “ξαναχτυπά”! [vid]

Οι δύο αποχωρήσεις του Survivor που θα δει σύντομα το κοινό [vid]

Survivor: Ποιοι παίκτες πάνε τελικό

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε